Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox anunta Xerox 6705 pentru formate mari

25 Aprilie 2013



Xerox Romania lanseaza echipamentul Xerox 6705, o solutie accesibila, pentru formate mari, care reda cu precizie fiecare detaliu al documentelor tehnice complexe.


Noua imprimanta este destinata companiilor care activeaza in domenii precum arhitectura, ingineria, constructii si productie, unde se lucreaza cu documente tehnice – ilustratii ale proiectelor arhitecturale, schite si grafice, planuri de case si de construcție – si unde este nevoie de o mare acuratete si rapiditate.
Xerox 6705 copiaza, scaneaza si imprima la o rezolutie de 600 x 600 dpi, asigurand o imagine clara si de o calitate foarte buna pentru lucrari precum hartile pentru servicii de urgenta (cutremure, incendii etc.) sau diagramele electrice. Echipamentul include un scaner color, ce transforma documentele color originale de formate mari intr-unele electronice.


Xerox 6705 tipareste pana la 5 pagini A1 si 2,7 pagini A0 pe minut si le permite utilizatorilor sa economiseasca timp, prin procesarea simultana a operatiunilor de imprimare si scanare a documentelor, crescand in felul acesta productivitatea.
„Interfata grafica usor de utilizat si posibilitatea de a tipari/copia/scana la o calitate exceptionala documente complexe, in care fiecare detaliu conteaza, sunt aspecte cruciale pentru centrele de imprimare, institutiile guvernamentale si companiile care activeaza in domeniul constructiilor sau al ingineriei”, afirma Razvan Corcodel, BDM Graphic Communication & Education Xerox Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite