Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Supercard Solutions & Services anunta o cifra de afaceri de peste 2,5 milioane de euro

25 Aprilie 2013In 2012, Supercard Solutions & Services a inregistrat o cifra de afaceri de peste 2,5 milioane de euro, 70% fiind generata de programele de fidelizare bazate pe card si de servicii auxiliare precum dezvoltarea de solutii software, management de proiect, servicii sms/e-mailing, call center. Compania a inregistrat si o crestere de 12% a profitului net, rezultata atat din extinderea portofoliului de servicii oferite, cat si din optimizarile de costuri operationale, proces demarat in companie inca din 2008.


Supercard s-a orientat spre dezvoltarea de solutii noi, menite sa completeze programele de fidelizare deja existente si sa le modernizeze conform evolutiilor de pe piata internationala. Aceste solutii au la baza, într-o mare masura, dispozitive mobile si contactless si tehnologii noi precum NFC (Near Field Communication), solutii QR (Quick Response), aplicatii de tip CRM (Customer Relationship Management).


In 2012 Supercard Solutions & Services a produs peste 5.000.000 de carduri de fidelitate, din care peste 25% au fost pentru retailerii de produse alimentare si de larg consum, 20% pentru retailerii de încaltaminte, iar restul pentru lanturi de farmacii, producatori, retaileri de alte produse. Numarul de clienti a crescut cu 10% în 2012, ajungand astfel ca ponderea clientilor noi în portofoliul clientilor activi ai Supercard sa fie de 55%.


„Anul 2012 a fost un an al provocarilor pentru Supercard. Am dezvoltat noi servicii si solutii tehnologice pentru clientii actuali, unii dintre acestia aflandu-se în portofoliul nostru de 7-8 si chiar de 10 ani. Am lansat cu succes un program de fidelizare pentru lantul de magazine Leonardo, pentru care am emis în 6 luni 1.000.000 carduri de fidelizare, oferind totodata servicii lunare pentru care am alocat resurse dedicate. Rezultatele anului 2012 sunt o urmare directa a modului rapid în care ne-am adaptat la cerintele pietei – noi tehnologii si noi servicii care au dus la cresterea si diversificarea portofoliului de clienti”, a declarat Mirela Zamfiroiu, Director General al Supercard.


Pentru 2013 Supercard planifica o crestere a profitului cu 20% prin implementarea de solutii complexe în cadrul programelor de fidelizare dezvoltate si prin întarirea parteneriatelor strategice cu furnizorii externi care ofera flexibilitate si preturi atractive.


„Credem ca piata programelor de fidelizare va creste în 2013 si se va dezvolta prin solutii inovatoare si servicii auxiliare. Supercard îsi propune sa implementeze pe plan local multe din solutiile integrate care apar pe piata internationala a programelor de fidelizare. Credem ca prin inovatia si flexibilitatea solutiilor oferite ne vom mentine pozitia de lider de piata si în 2013”, a mai declarat Mirela Zamfiroiu.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite