Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Koyos.ro integreaza platforma Magento MultiStore cu ERP-ul Oracle E-Business Suite

25 Aprilie 2013



Koyos.ro a realizat singura integrare din Romania a platformei e-commerce Magento MultiStore cu ERP-ul Oracle E-Business Suite, simplificand si eficientizand, astfel, intregul flux de lucru al magazinelor online din portofoliu. Mai exact, integrarea celor doua platforme permite o automatizare a procedurilor, de la comanda online pana la livrare si incasare, folosind cele patru module principale Oracle: financiar, vanzari, achizitie si gestiune.


Implementarea Magento MultiStore cu Oracle E-Business Suite este rezultatul a aproximativ noua luni de dezvoltare cu o echipa mixta (interna si externa). Primele doua site-uri ce ruleaza pe noua structura sunt koyos.ro si SigmaNET.ro. Noua infrastructura ofera facilitati sporite comertului online de anvergura si poate fi inchiriata de companii cu stocuri considerabile, ce-si propun vanzari consistente si trafic lunar de sute de mii de vizitatori, care vor sa foloseasca o platforma online eficienta, conectata direct la ERP-ul Oracle.
„Integrarea celor doua platforme a fost un pas firesc in contextul dezvoltarii afacerii noastre, venit ca urmare a nevoii consolidarii fluxurilor de lucru ale KOYOS.ro si SigmaNET.ro. Implementarea solutiei de e-commerce cu ERP-ul Oracle inseamna fiabilitate sporita si eficientizare pentru orice magazin online care inregistreaza trafic foarte mare si nenumarate comenzi. Este si motivul pentru care credem ca putem veni in sprijinul companiilor ce inregistreaza volume de vanzari foarte mari, care doresc sa-si dezvolte prezenta online la costuri accesibile, fara investitii masive in software, licente si dezvoltare”, a spus Dana Iorga, Director General Koyos.ro


Conceptul multi-store permite magazinelor online sa fie personalizate complet, de la branding si design, pozitionare, public tinta, pana la module suplimentare, care sa permita mai multa flexibilitate. De asemenea, o companie ce foloseste ERP-ul Oracle poate administra mai multe magazine online, folosind o baza de date consolidata.
Totodata, o companie care foloseste plaforma koyos.ro beneficiaza de reducerea costurilor legate de hardware, software si hosting, de un management eficient al produselor - prin posibilitatea de a publica un singur produs pe mai multe site-uri fara eforturi suplimentare, si de adaugarea de facilitati noi in mod gratuit sau la preturi foarte accesibile.


„Platforma noastra este viabila atat pentru companiile cu un singur magazin online, cat si pentru cele ce vor sa dezvolte mai multe, pe segmente diferite de piata, ce pot fi administrate simplu si eficient dintr-o singura interfata. Prin integrarea magazinului online cu ERP-ul Oracle, adaugarea unor site-uri noi este extrem de rapida. Managementul stocurilor este realizat in timp real si include mecanisme automate de rezervare a produselor comandate. Politicile de preturi pot fi independente pentru fiecare site, iar actualizarea automata a datelor despre stocurile si preturile furnizorilor se face de mai multe ori pe zi”, a mai spus Dana Iorga.
In plus, pot fi configurate usor regulile de discounturi pentru cosuri de cumparaturi, generarea de vouchere in functie de campaniile de reduceri sau de mecanisme standard prin care se ofera bonusuri (abonare la newsletter, creare cont pe site etc.). Site-urile nou-create sunt optimizate pentru motoarele de cautare si pot fi integrate cu retelele sociale, atat prin posibilitatea de distribuire a continutului si de generare de lead-uri, cat si prin posibilitatea de autentificare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Barbara Glowa
Sfaturi excelente. Vă mulțumesc foarte mult pentru aceste informații utile .Daca ca scop construirea magazinului, care îndeplinește toate cerințele industriei eCommerce moderne. Apoi, aici sunt uimitoare extensia Magento pe care l-am găsit câteva zile în urmă. Acestea sunt rentabile și benefice pentru utilizatori, cât și pentru începători. Verifică-l https://goo.gl/rC9Ira
09 Martie 2016, 08:36:38