Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Contact | Call Center >> Stiri si comunicate

Asseco SEE Romania promoveaza solutiile de Contact center

26 Aprilie 2013Potrivit estimărilor Confederaţiei Europene pentru Centre de Contact (ECCCO), industria centrelor de contact va înregistra în Europa de Est un ritm anual de creştere de peste 12%, în comparaţie cu ritmul de doar 1-2% estimat pentru Europa de Vest. Un ritm de crestere bazat pe faptul că, pe masura dezvoltarii business-ului, tot mai multe companii constientizeată faptul că serviciile furnizate de Centrele de contact sunt esentiale pentru atragerea si mentinerea clientilor, avand efecte benefice in cresterea profiturilor. Centrele de contact sunt tot mai mult percepute ca si Centre de profit, reusind sa aduca plus valoare si sa reprezinte un diferentiator important fata de competitie. Rezultatele sunt rapide: venituri mai mari, timpul angajatilor folosit mai eficient, cresterea satisfactiei clientilor si un avantaj crucial in lumea actuala a unei competitii acerbe.
În cadrul recentului eveniment „The Future of Contact Center“, la care aiu participat actori importanţi din piaţa IT locală, precum Asseco SEE România, HP, Microsoft, Interactive Intelligence etc. au fost discutate şi analizate modul în care Centrele de contact pot contribui efectiv la cresterea nivelului de satisfactie al clientului şi au fost prezentate o serie de solutii practice de realizare a acestui deziderat.
„Asseco SEE are in portofoliul sau solutii inovative dedicate centrelor de contact moderne. Ele au fost dezvoltate si implementate cu succes de colegii nostri din Croatia si Turcia in tarile lor, ceea ce face din Asseco SEE un competitor solid pe piata destinata acestui tip de solutii“, explica Mircea Lupea, Advanced Infrastructure Systems Manager, Asseco SEE Romania.
Matija Pavelić, Head of Voice Solutions Asseco SEE Croatia, a prezentat solutiile Asseco SEE implementate cu success in aceasta tara, un exemplu fiind cel detaliat de Ana Kovač, Director Executiv pentru Relaţii cu Clienţii la PBZ Card, filiala Intesa Sanpaolo Group din Croaţia: „Motivele pentru care am ales soluţia Asseco SEE au fost: experienţa îndelungată în domeniul dezvoltării şi implementării de soluţii pentru centre de contact, înţelegerea proceselor de business asociate, răspunsul rapid la cererile de customizare, modularitatea şi raportul preţ/beneficii al soluţiei, precum şi experienţa îndelungată de colaborare cu Asseco în alte proiecte. Implementarea platformei de contact center Asseco SEE a oferit PBZ Card şansa de a fructifica beneficiile oferite de cele mai noi tehnologii de comunicare. Costuri operaţionale reduse, productivitate crescută, satisfacţie ridicată a agenţilor din centrul de contact şi a clienţilor – acestea au fost obiectivele majore pe care le-am urmărit şi îndeplinit prin această implementare.“
Solutiile Asseco SEE prezentate în cadrul evenimentului au fost:
- ASEBA LIVE – Platforma de contact center care inglobeaza o gama larga de tehnologii avansate, facilitati de procesare a contactelor, procese de business preconfigurate si suport multi-canal integrat (voce, fax, SMS, e-mail, web chat etc.);
- IVN – Soluția de apelare automată care gestionează mii de apeluri într-un timp foarte scurt și cu costuri semnificativ reduse. Avand o infrastructură scalabilă și flexibilă, ce permite execuția simultană a unei game largi de procese distincte de automatizare vocală, aceasta aplicatie a fost dezvoltata pentru a indeplini cele mai exigente nevoi ale organizaţiilor care isi doresc automatizarea procesului de apelare, integrandu-se cu toate tipurile de infrastructuri de Call Center.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite