Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Microsoft Romānia are un nou Director General

30 Aprilie 2013



Kostas Loukas este noul Director General al Microsoft România. „Suntem încântați să îl anunțăm pe Kostas Loukas în calitatea de Director General al Microsoft România. Kostas aduce în acest rol o experiență impresionantă, prin rolurile avute anterior în Microsoft și în alte companii multinaționale. Pentru a identifica cea mai potrivită persoană pentru acest rol, am efectuat o căutare extinsă, în rândul unor candidați foarte bine pregătiți, atât din România cât și din afara țării, din Microsoft și din afara companiei și suntem încântați de rezultatul final“, a declarat Don Grantham, Președinte Microsoft Central & Eastern Europe.

Kostas Loukas are o experiență de 8 ani în cadrul Microsoft, timp în care și-a dezvoltat capabilități de conducere în arii precum Management General, Marketing, Operațiuni și Finanțe. Kostas și-a început cariera la Microsoft Grecia în rolul de Controlor Financiar în anul 2005, după care timp de trei ani a ocupat rolul de Director Financiar și Administrativ. În 2009, timp de un an, Kostas a fost Director General interimar al Microsoft Grecia și în 2010 a fost numit Director de Marketing și Operațiuni în cadrul aceleiași companii. Începând cu luna ianuarie 2012, Kostas a condus afacerile Microsoft pentru Cipru și Malta.

„Sunt onorat de oportunitatea de a conduce Microsoft România, companie recunoscută pentru talentul și succesul oamenilor – atât în cadrul Microsoft, cât și în piață locală. Intenționez să continuăm povestea de succes a Microsoft România alături de această echipă și să dezvoltăm mai departe relațiile cu clienții și partenerii noștri din România“, a declarat Kostas Loukas, noul Director General Microsoft România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite