Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Vladimir Aninoiu este noul CEO Asseco SEE Romānia

30 Aprilie 2013



Consiliul de Administraţie al Asseco SEE (ASEE) România a anunţat că Vladimir Aninoiu este noul Preşedinte al Consiliului de Administraţie, îndeplinind funcţia de Director Executiv (CEO), fiind responsabil pentru operaţiunile ASEE din România şi Republica Moldova. Aninoiu îl înlocuieşte pe Liviu Gheorghe, care îşi continuă activitatea în cadrul ASEE România, urmând să răspundă de activităţile de dezvoltare a operaţiunilor de business.

„Dl Vladimir Aninoiu dispune de o experienţă şi expertiză impresionantă, fiind unul dintre managerii de top din Europa de Sud-Est. De asemenea, posedă o solidă experienţă în cadrul unei mari corporaţii multinaţionale şi suntem bucuroşi că va face parte din echipa noastră în calitate de CEO al Asseco SEE România“, a declarat Piotr Jelenski, CEO of Asseco South Eastern Europe Group. Din 1995, de când IBM a fost prezent în România, Vladimir Aninoiu a ocupat poziţii de vârf în managementul subsidiarei locale, devenind în 1998 General Manager pentru România şi Republica Moldova, poziţie pe care a deţinut-o timp de 8 ani. În 2006, Vladimir Aninoiu a fost promovat Director of Developing Markets (DEMA) al IBM CEE în cadrul centralei IBM din Viena, iar în ianuarie 2011 a fost numit Director of General Business Enterprise Sales, IBM Central Eastern Europe.

„Pentru mine este o oportunitate deosebită şi o nouă provocare de a conduce activităţile Asseco SEE în România şi Republica Moldova, valorificând îndelungata mea experienţă pe pieţele din Europa Centrală şi de Sud-Est“, a afirmat Vladimir Aninoiu. „Cunosc din activităţile mele precedente în România că managerii şi specialiştii Asseco SEE România alcătuiesc o echipă excelentă. În acest fel, deţinem o poziţie solidă pe piaţa IT din România şi sunt convins că putem furniza produse şi servicii de calitate care să satisfacă exigenţele clienţilor noştri.“



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite