Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

EBS Romānia tinteste o crestere de 32% in 2013

07 Mai 2013EBS România, ofertant de servicii şi soluţii software, a realizat în primul trimestru al anului 2013 o cifră de afaceri de 4,06 Mil. euro, în creştere cu 52% faţă de perioada similară a anului trecut.

Având în vedere contractele încheiate până la ora actuală, plecăm de la considerentul că vom obţine o creştere de 32% la nivel de an, ceea ce înseamnă o cifră de afaceri de 16,5 Mil. euro pentru anul 2013”, declară Daniel Metz, CEO EBS România.

Pe piaţa locală compania clujeană vizează o dezvoltare semnificativă în următoarea perioadă. Cifra de afaceri în zona naţională a înregistrat în trimestrul 1 o creştere de 43%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior. Această evoluţie este datorată în mare parte, zonelor de proiecte de tip rollout SAP, SAP Application Management and Support (AMS), dar şi upsell Clarvision.

Conceptul de SAP Application Management and Support (AMS) reprezintă o noutate pe piaţa românească.

Experienţa EBS România dobândită pe piaţa externă, a ajutat la construirea unui model de business solid, ce se oferă şi jucătorilor de pe piaţa naţională.

Metodologia de lucru personalizată pe tip de proiect şi clar definită, ce conţine fluxuri şi proceduri de lucru testate şi optimizate, alături de lucrul cu echipe dedicate sunt principalii diferenţiatori în acest pachet. Beneficiul îl constituie posibilitatea clientului de a se concentra pe procesele de business şi continuarea optimizării acestora. Serviciile de tip AMS, sunt cele care sprijină compatibilitatea sistemelor SAP cu dinamica şi dezvoltarea business-ului clienţilor noştri.

În ceea ce priveşte piaţa externă este prevăzută o creştere moderată şi consolidarea bazei de clienţi câştigată deja. “Suntem încrezători că vom menţine o tendinţă de creştere şi în această zonă, în condiţiile în care au fost remarcate diverse semnale de încetinire, ale evoluţiei pieţelor externe pentru 2013. Dorim să dezvoltăm în continuare atât colaborările cu ofertanţii de soluţii de business din spaţiul vorbitor de limba germană, cât şi colaborările cu marile companii de consultanţă IT, cu centru de greutate în industria auto”, a mai adăugat Daniel Metz.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite