Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

HP lansează Enterprise Cloud Services – Mobility

08 Mai 2013



Divizia HP Enterprise Services a lansat o soluție de administrare bazată pe cloud, care livrează accesul securizat la aplicații și informații oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv mobil.
Soluția HP Enterprise Cloud Services – Mobility echilibrează balanța dintre responsabilitățile și cerințele de IT, pe de o parte, cu provocările întâmpinate de utilizatori și așteptările acestora, pe de altă parte. Noua soluție pentru cloud face parte din portofoliul HP Converged Cloud, care asigură companiilor tehnologiile și serviciile esențiale pentru a construi, opera și folosi cu încredere serviciile IT.
Noua soluție asigură instalarea rapidă și flexibilă a instrumentelor și serviciilor pentru accesul la aplicații, stocarea și partajarea fișierelor în condiții de securitate via diferite platforme și dispozitive, inclusiv tablete și telefoane mobile. Organizațiilor din IT li se asigură instrumentele necesare pentru a stabili politicile de securitate adecvate și sistemele de control al accesului pentru a proteja valorile, aplicațiile și informațiile companiei.
De asemenea, soluția permite utilizatorilor să descarce aplicații dintr-o platformă dedicată securizată, să încarce fișiere pentru a putea lucra în colaborare și să sincronizeze aplicații între infrastructura cloud a HP și dispozitivele mobile. Datele mobile sunt criptate în tranzit și în repaus, acoperind atât dispozitivul, cât și infrastructura cloud.
De asemenea, soluția HP Enterprise Cloud-Mobilty permite configurarea stocării scalabile a fișierelor în cloud și oferă opțiuni de stocare locală, care soluționează independența datelor și cerințele de conformitate.
Mobilitatea la locul de muncă este, în continuare, un element esențial și o preocupare a managerilor IT”, a spus Pete Karolczak, Vicepreședinte senior, HP Enterprise Services. „Soluția HP Enterprise Cloud Services – Mobility utilizează portofoliul solid de soluții cloud al HP, asigurând clienților un serviciu de mobilitate care oferă cel mai înalt nivel de experiență și productivitate pentru utilizator, minimizând, în același timp, riscurile.”
Soluția HP Enterprise Cloud Services – Mobility integrează tehnologii de top din industrie, inclusiv soluții provenind de la Citrix și SAP, administrate și menținute integral de HP în scopul simplificării operațiunilor de implementare și în curs de desfășurare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite