Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Furnizori

SAP, nominalizată lider global pentru activităţile de training şi educaţie în IT

08 Mai 2013



SAP a fost nominalizată de către compania de cercetare şi consultanţă IDC (International Data Corporation) ca lider global pentru activităţile de training şi educaţie în IT. IDC a recunoscut meritele companiei pentru furnizarea de soluţii software inovative, împreună cu programe dedicate de training pentru utilizarea acestora, precum şi pentru introducerea de noi oferte educaţionale menite să stimuleze implicarea utilizatorului final, astfel încât să crească rata adoptării de soluţii software de business şi să ofere o mai mare flexibilitate în domeniul educaţiei IT.
În raportul “IDC MarketScape: Worldwide IT Education and Training 2013 Vendor Analysis”, IDC menţionează printre punctele forte ale organizaţiei SAP Education „portofoliul mare şi variat de servicii educaţionale, aliniate cu ciclul de viaţă al soluţiilor IT”, observând că „acest lucru reflectă cea mai bună practică din industria soluţiilor software de business”. De asemenea, raportul subliniază încă un punct forte al organizaţiei, şi anume „utilizarea unei comunităţi dedicate de consultanţi de business şi ingineri software, pentru dezvoltarea de conţinut educaţional în domeniul IT, creşterea nivelului de interes şi a gradului de interacţiune în industria de profil”.
Organizaţia SAP Education pregăteşte anual mai mult de 500.000 de utilizatori de soluţii software, oferind peste 600 de cursuri despre tehnologia SAP, prin intermediul unui mix între cursuri ţinute într-o clasă tradiţională, cursuri ţinute într-o clasă virtuală şi opţiuni de studiu online. În 2012, organizaţia a introdus două noi oferte menite să stimuleze implicarea utilizatorului final, să crească rata adoptării de soluţii SAP şi să ofere o şi mai mare flexibilitate în domeniul educaţiei în IT: SAP Workforce Performance Builder şi SAP Learning Hub. SAP Education sprijină şi adoptarea inovaţiilor, actualizând şi extinzând în mod regulat cursurile de instruire şi certificare pentru platforma SAP HANA. Organizaţia şi-a extins în mod semnificativ ofertele în domeniul in-memory computing, în acelaşi ritm cu dezvoltarea platformei SAP HANA, introducând la începutul anului 2013 o serie de noi cursuri şi certificări pentru utilizarea acesteia.
Strategia portofoliului SAP Education este aliniată tendinţelor actuale de învăţare, care indică o creştere a trecerii la moduri de învăţare informale, bazate pe studiul individual,” a spus Markus Schwarz, prim vicepreşedinte şi director global al SAP Education. „Prin alinierea la această tendinţă, oferim posibilitatea aprofundării studiului prin intermediul aplicaţiilor mobile şi al soluţiilor în cloud, care facilitează procesul de învăţare, crescând gradul de accesibilitate. Ne-am angajat să asigurăm creşterea ratei de adoptare a inovaţiilor software marca SAP şi să le permitem clienţilor noştri să îşi dea seama de întreaga valoare a investiţiei pe care au făcut-o în sistemele SAP”, a adăugat Markus Schwartz.
Pe plan local, SAP este partener al Conferinţei Internaţionale Ştiinţifice eLearning şi Software pentru Educaţie, desfăşurată în perioada 25-26 aprilie 2013, care are ca scop asigurarea unui climat colaborativ între mediul academic, corporativ şi de cercetare, şi care să stimuleze potenţialul mediilor de învăţare bazate pe tehnologie, oferind în acelaşi timp un forum pentru schimbul de idei, rezultate ale cercetărilor, studiilor de caz şi realizărilor tehnice.
Ne asumăm poziţia de lider nu numai în domeniul comercializării celor mai bune soluţii software de business, dar şi în educarea şi trainingul utilizatorilor acestor soluţii. Activităţile de educare desfăşurate de SAP, atât pentru proprii angajaţi, cât şi pentru utilizatorii finali, sunt la cel mai înalt nivel, motiv pentru care gradul de retenţie al personalului, cât şi al clienţilor, depăşeşte 90%”, a declarat Valentin Tomşa, directorul general al SAP România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite