Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Parteneriat Bitdefender - Logicom

09 Mai 2013



Compania Logicom IT Distribution anunță încheierea unui parteneriat de distribuție cu Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus. Acordul a fost încheiat la începutul acestui an și vizează gama de produse de business ale Bitdefender.
Având în vedere conștientizarea crescută în rândul companiilor asupra nevoii de a-și proteja resursele informatice și provocările noi aduse de tendința generalizată înspre virtualizare și cloud, suntem bucuroși să anunțăm acest parteneriat prin care punem la dispoziția colaboratorilor noștri noi modalități de a răspunde acestor solicitări. Apreciem preocuparea Bitdefender pentru a răspunde proactiv cerințelor mediului de business în contextul noilor forme de consum ale tehnologiei informației”, declară Ciprian Pîrv, Director General Logicom IT Distribuţie.
Bitdefender este liderul pieței romanești de antivirus și lider tehnologic pe piața globală de soluții de securitate informatice, potrivit celor mai recente evaluari din industrie realizate de reputatele laboratoare AV-Test și AV-Comparatives. Produsele Bitdefender protejează peste 500 de milioane de utilizatori individuali și companii din întreaga lume.
Colaborarea strânsă dintre Logicom și partenerii de soluții IT&C a stat la baza acestui parteneriat cu potențial de business important. O dovadă în acest sens o reprezintă experienţa dovedită până acum prin distribuția consultativă și portofoliul complet de soluții oferite. În plus, strategia Logicom de creștere coincide cu strategia noastră de creștere în sectorul de afaceri Mediu&Enteprise din România. Toți acești factori au condus natural la un parteneriat între Bitdefender și Logicom IT Distribuție”, declară Valentin Jurcuț, Enterprise Sales & Services Director România și CEE Bitdefender.
Adăugarea în portofoliul Logicom a soluțiilor de securitate Bitdefender completează distribuția de branduri precum CISCO, APC, Microsoft, Jabra și Adobe. În timp ce Logicom este principalul distribuitor de Cisco, prezent pe piața din România din anul 2007, celelalte branduri au fost adăugate pe parcursul anului trecut.
Logicom IT Distribuție a înregistrat în 2012 o creștere cu 18% a numărului de parteneri. În 2013 strategia de extindere a gamei de servicii și produse a distribuitorului IT se va concentra pe achiziții și parteneriate strategice, precum și a unor alianțe între branduri, oferite sub forma de soluții complete destinate nevoilor tot mai sofisticate ale clienților în zona de IT.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite