Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Infor și LLP Group sprijină învățământul superior economic din România

09 Mai 2013



LLP Romania, filiala a LLP Group, anunță colaborarea cu Academia de Studii Economice (ASE) Bucureşti pentru derularea unei serii de workshopuri privind utilizarea sistemelor informatice în activitatea financiar–contabilă a unei firme.
În cadrul acestui program, specialiștii LLP Group susţin o serie de prezentări şi seminarii pentru studenţii Facultătii de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul ASE Bucureşti. Aceste sesiuni s-au dovedit utile pentru studenţi, specialiştii LLP Group urmărind să completeze aptitudinile teoretice dobândite de studenţi prin exemple de bună practică și prin utilizarea soluțiilor informatice Infor de către studenți. LLP Group a prezentat soluţia financiară Infor SunSystems prin expunerea unor studii de caz.
Ne dorim sa prezentăm studenților o serie de soluţii informatice utilizate în practica economică, soluţii și tehnologii pe care LLP Group le-a implementat la mai multe companii din România, venind în primul rând cu exemple practice şi studii de caz. Suntem interesaţi să colaborăm cu mediul academic în vederea prezentării acestor soluţii, dar mai ales a provocărilor din domeniului economic cu care urmează a se confrunta studenții în viitor, ca angajați sau antreprenori.”– a declarat Ioana Rențea, Infor Services Manager – LLP Romania.
Infor SunSystems este un bun studiu de caz pentru studenți, oferind acestora accesul la un sistem apt să răspundă atât cerințelor fiscale, cât și să ofere informațiile pentru suportul decizional la nivelul managementului companiilor, în același timp. În plus, ca firmă de consultanță, noi acordăm mare atenție pregătirii profesionale a angajaților noștri și dorim să sprijinim în egală măsură și aspiranții la această profesie. Consider că acest program poate ajuta studenții să se adapteze la realitățile și cerinţele economiei în care vor lucra.” a completat Ioana Rențea.
LLP Romania este de peste 15 ani cel mai cunoscut partener din România pentru produsele Infor Financial Management și singurul Infor Gold Partner din regiune. Compania a realizat numeroase implementări ale soluţiei, printre clienţii săi regăsindu-se: Grupul GRIVCO, Accor Services (Edenred), Grand Hotel Marriott, Philip Morris, Realitatea Media, HBO, ALICO (AIG Life), Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Europharm Holding – GSK, KPMG Romania, Shell Gas Romania, OMV-Petrom, Mccann Erickson, 3M Romania etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite