Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Parteneriat Epson - Mons Medius pentru distribuţia echipamentelor SureLab D în România

09 Mai 2013



Epson a anunţat semnarea parteneriatul de distribuție cu Mons Medius Investments SA pentru echipamentele din seria Epson SureLab destinate laboratoarelor foto.
Alegerea de către EPSON a companiei Mons Medius drept distribuitor pentru acest tip de echipamente se explică prin tradiţia îndelungată a firmei în domeniul distribuţiei materialelor şi echipamentelor fotografice, cât şi prin vasta experienţă în imprimarea inkjet de mari dimensiuni”, declară Simona Decuseară Sales & Marketing Manager Epson România & Bulgaria.
Succesul de care se bucură SureLab D3000 de la lansarea sa în septembrie 2012 şi până în prezent se justifică prin utilitatea extraordinară pe care o are în magazinele şi atelierele cu profil foto sau chiar în folosirea combinată cu utilajele tipografice clasice”, a adăugat Simona Decuseară.
Epson SureLab SL-D3000 oferă o gamă largă de funcţii: pe lângă imprimarea de fotografii pe hârtie fotografică mată, lucioasă sau luster cu lăţimea de până la 12 inci (30.5 cm), echipamentul poate fi folosit pentru producţia de felicitări, invitaţii, fluturaşi şi broşuri.
Folosirea capului de printare Micro Piezo, a tehnologiei LUT şi a cernelii Epson UltraChrome D6 în şase culori permite reproducerea unei game largi de nuanţe la o rezoluţie maximă de 1440x1440 dpi.
Un alt avantaj al echipamentului constă în eficienţa energetică şi reducerea costurilor pe care le implică utilizarea unui laborator foto clasic prin eliminarea necesităţii de alimentare cu apă şi substanţe chimice sau filtre de aer. La scăderea costurilor contribuie şi cartuşele de cerneală de mare capacitate (700 ml), precum şi capul de printare proiectat să folosească cerneala în mod economic, păstrând totodată cea mai bună calitate a printurilor.
SureLab D3000 este disponibil în două variante: modelul S are o singură rolă instalată, în timp ce modelul D are două role instalate, permiţând folosirea simultană a două tipuri de hârtie sau a unor role de hârtie de dimesiuni diferite.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite