Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Vodafone Romania isi extinde oferta si reteaua 4G

09 Mai 2013



Vodafone a anuntat extinderea retelei 4G atat la nivel national, cat siin Bucuresti la 27% din populatie, reteaua 4G Vodafone acoperind acum zonele centrale si de nord ale capitalei (Piata Romana, Calea Dorobanti, Piata Unirii, zona Regie si Leu, Grozavesti, Petricani, Otopeni, Satul Francez, Gradina Zoologica), centre comerciale (Plaza Romania, Big Berceni, Carrefour Berceni, AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City), cladiri de birouri (America House, Opera Business Center, Victoria Park, Bucharest Business Park, Petrom City 2, Baneasa Business Center) precum si institutii ca Palatul Parlamentului, Guvern, Academia de Politie si Aeroportul Henry Coanda– Plecari. Cu aceasta ocazie Vodafone a mai anuntat ca. incepand de azi, consumatorii individuali si companiile au la dispozitie in pachetele RED viteze 4G de pana la 100 Mbps impreuna cu o gama variata de smartphone-uri 4G de top.
“La o luna de la lansarea pachetelor RED, ne face placere sa extindem beneficiile abonatilor nostri cu vitezele 4G, de pana la 100 Mbps, pe smartphone. Utilizatorii RED pot sa se bucure acum de o experienta superioara a comunicarii, beneficiind, pe langa apeluri si mesaje nelimitate in orice retea, sau aplicatii gratuite, si de cel mai rapid Internet mobil, pe o gama extinsa de terminale 4G, la cele mai bune preturi de pe piata”, a spus Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.
“Ca lider pe piata de business, ne asiguram ca clientii nostri companii beneficiaza de cel mai bun serviciu si de ultimele tehnologii. Serviciile 4G sunt acum disponibile abonatilor nostri cu o acoperire crescuta a retelei in Bucuresti dar si in alte 9 orase mari, majoritatea cu peste 90% acoperire LTE. La aceasta se adauga recunoasterea independenta primita de Vodafone, pentru cea mai buna experienta de navigare pe smartphone oferita de un operator mobil din Romania” a spus Markus Lause, Director Enterprise Business Unit Vodafone Romania.
Reteaua 4G Vodafone acopera un numar total de 10 orase mari ale tarii, cu viteze de pana la 100 Mbps: Arad - 90,3 %, Bacau - 98,5 %, Brasov - 98,5%, Cluj - 97,7%, Constanta - 58,2 %, Craiova - 99,9 %, Iasi - 95,6 %, Galati - 83,1 %, Timisoara – 98,8 % si Bucuresti, 27%.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite