Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Switch PoE economic pentru IMM-uri de la TP-LINK

13 Mai 2013TP-LINK, producător de echipamente de netwoking, lansează switch-ul gigabit PoE+ cu 8 porturi 10/100/1000Mbps TL-SG1008PE, adresat utilizatorilor casnici, birourilor mici și întreprinderilor mici și mijlocii.
Switch-ul permite astfel extinderea rețelei de Internet, de acasă sau de la birou, în spații fără prize și cabluri electrice, asigurând transferul de energie și de date pe același cablu Ethernet. Modelul TL-SG1008PE este echipat cu 8 porturi PoE+ ce permite furnizarea a până a la 30W pe fiecare port pentru alimentarea dispozitivelor compatibile cu standardul IEEE 802.3at, fie ele dispozitive access point, camere IP sau telefoane IP. Consumul total suportat este de până la 124 W, iar cu ajutorul funcției de prioritate, dispozitivul este protejat împotriva supraîncărăcării, în situația în care consumul pe cele 8 porturi depășește 120W. Toodată, switch-ul asigură un consum energetic redus cu până la 75% datorită tehnologiei inovative de eficiență energetică încorporate.
Switch-ul TL-SG1008PE poate fi utilizat imediat ce a fost scos din cutie și are un consum redus de energie fiind foarte potrivit pentru utilizarea în companiile mici. Acesta este doar primul echipament dintr-o serie de noi produse destinate clienților SoHo și IMM-uri, pe care TP-LINK le va lansa pentru clienții săi din România și din regiune în perioada următoare”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager TP-LINK România.
Switch-ul are design plug and play fiind ușor de instalat și utilizat chiar de cătrei cei mai puțin experimentați utilizatori, nefiind necesară configurarea acestuia. Dispozitivul este montabil în rack sau poate fi așezat pe birou.
TL-SF1008PE dispune de 8000 înregistrări în tabela de adrese MAC cu auto-learning şi auto-aging.
Produsul va fi disponibil în România începând din trimestrul 3.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite