Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

LLP Dynamics CEE şi-a crescut cifra de afaceri cu 5% în 2012

13 Mai 2013



Grupul LLP Dynamics a înregistrat o creștere atât în termeni geografici cât și financiari, în anul 2012. Cifra de afaceri totală a crescut cu 5%, până la 5.067.414 EUR, iar profitul până la aproximativ 200.000 EUR.
LLP Dynamics CEE s-a desprins ca entitate independentă din cadrul grupului LLP Group la sfârșitul anului 2011, in cele 5 țări - Bulgaria, Cehia, Ungaria, România și Slovacia - cu scopul de a se concentra exclusiv asupra soluțiilor Microsoft Dynamics. Aceasta s-a dovedit a fi o decizie corectă, confirmată atât de rezultatele financiare deosebite ale anului 2012, cât și de cele două distincții primite în decursului anului trecut - alegerea sa în Microsoft President’s Club și Microsoft Inner Circle, ultima fiind cea mai prestigioasă titulatură pe care o poate primi un partener Microsoft și din care fac parte doar 41 de companii la nivel mondial din totalul de 6000 de parteneri Gold. În România, LLP Dynamics este singura companie membră Inner Circle.
Anul 2012 a fost cel mai bun an al nostru. Veniturile noastre au trecut de pragul de 5.000.000 EUR, crescând cu 5% față de anul precedent, alături de profitul care a depășit 200.000 EUR. Am făcut o achiziție în Slovacia, iar acum avem subsidiare directe în Republica Cehă, Slovacia, România, Bulgaria și Ungaria. Pe lângă toate acestea, Microsoft a recunoscut LLP Dynamics ca fiind partenerul de top pentru Europa Centrală și de Est”, a declaratAnca Lazarescu, Sales Director- LLP Dynamics.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite