Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

ASUS a lansat oficial Fonepad în România

13 Mai 2013



ASUS a lansat în România Fonepad, o tabletă cu un display de 7 inchi HD (IPS) si funcţionalităţi complete de smartphone 3G. Dotată cu noul procesor Intel Atom, Z2420 la 1,2 GHz, Fonepad promite conform oficialilor ASUS România performante superioare concurenţilor de pe această nişă, in fata carora reuseste sa se impuna din start prin accesibilitate.
Cu o memorie de 16 GB, ce poate fi extinsă cu încă maxim 32 GB (card Micro SD), Fonepad oferă o autonomie de 9 ore (751 de ore standby pe 3G si 32,5 ore timp de vorbit efectiv). În dotarea standard, ASUS Fonepad are două camere încorporate, însă varianta pentru piaţa locală este dotată doar cu cameră frontală (1,2 Mp), pentru a conserva avantajul accesibilităţii. Compensator însă, „varianta locală“ oferă suport GPS. Tableta telefon vine cu o serie de aplicaţii proprietare ASUS, care beneficiază de avantajele ofertei gratuite de servicii de stocare în Cloud.
ASUS Fonepad rulează Android 4.1 şi a beneficiat de suportul Intel, care a adus o serie de îmbunătăţiri la nivelul procesorului, după cum au precizat specialiştii Intel România, prezenţi la evenimentul de lansare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite