Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

D-Link lanseaza doua noi camere de supraveghere IP pentru locuinte si birouri

20 Mai 2013D-Link extinde gama de solutii de supraveghere cu noile camere IP DCS-3010 si DCS-6210. Aceste noi modele prezinta caracteristici multiple ce permit supravegherea de la distanţă, prin internet, a biroului sau locuinţei.


Puteţi acum vizualiza anumite porţiuni din imagine care nu sunt afişate din cauza protecţiei datelor private (privacy mask). De asemenea, puteţi opta pentru afisarea de text sau ceas în cadrul imaginii. In timp ce DCS-3010 este o foarte bună cameră de supraveghere de interior, fixă, modelul DCS-6210 este pentru utilizarea la exterior, mulţumită certificarii IP66, cu carcasă ce protejează împotriva eventualelor acte de vandalism.


Ambele camere de supraveghere furnizează imagini şi material filmat la rezolutie HD. DCS-3010 poate reda la maximum 1280 x 800 pixeli, iar DCS-6210 pana la 1920 x 1080 pixeli. Marea diferenţă constă în designul celor doua camere. Modelul DCS-3010 este unul clasic, care poate fi atasat pe perete sau pe tavan, poziţionată corespunzător şi reglată din bază. Prezintă un control al irisului încorporat ce asigură luminozitate perfectă pentru lentile. Aceasta permite deschiderea sau închiderea automată a irisului în funcţie de conditiile de luminozitate. Camerele de supraveghere IP DCS-3010 şi DCS-6210 suportă Power-over-Ethernet, ceea ce înseamnă că aveţi nevoie doar de un cablu de reţea de 10/100 Mbps pentru a integra camera in reţea şi pentru a o alimenta cu energie.


DCS-6210 este recomandată pentru funcţionarea la exterior. Carcasa de metal este vandal-proof (IK10) şi rezistă la jeturi de apă (IP66), astfel încât camera poate fi utilizată cu success în medii cu vibraţii puternice (de exemplu, în domeniul transporturilor).


In situaţia în care camerele de supraveghere trebuie să funcţioneze independent, ele pot stoca streamuri video pe un card MicroSD/SDHC. Este posibilă şi inregistrarea pe un server compatibil din cadrul reţelei, cu ajutorul clientului Samba integrat. Mai mult, accesarea camerei de supraveghere este protejată de parole şi sisteme extinse de protecţie, cum ar fi grupuri de utilizatori şi limitări ale accesului. Accesul de la distanţă este protejat separat; aceste streamuri video sunt criptate via HTTPS.


Administrarea şi configurarea sunt realizate cu ajutorul unui browser sau utilizand software-ul gratuit D-ViewCam. Acest software poate fi utilizat pe un computer cu sistem de operare Windows. Poate administra până la 32 camere, surprinde snapshot-uri, şi trimite notificări de alarmă prin e-mail sau încarcă pe FTP atunci când detectează mişcare în anumite zone. D-Link furnizează o aplicaţie user friendly pentru accesarea imaginilor din altă locaţie. Aplicaţia este pentru dispozitivele mobile cu iOS şi Android şi poate fi descărcată gratuit din app store.

Camerele de supraveghere IP DCS-3010 si DCS-6210 pot fi comandate acum la distribuitorii D-Link din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution și SCOP Computers.
Prețul recomandat de vânzare în retail este de aproximativ 1.250 lei + TVA pentru DCS-3010 si de 1.900 lei + TVA pentru DCS-6210.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite