Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ADATA extinde seria DashDrive

30 Mai 2013



ADATA Technology, furnizor de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash, a anunţat lansarea noului dispozitiv de stocare USB flash DashDrive UV150, o soluție USB 3.0 avantajoasă ca preț cu un aspect foarte atractiv, în culori perlate.
Design-ul inovator al UV150 îl face confortabil de transportat și plăcut ochilor. Pentru a preveni pierderea capacul de protecție al conectorului USB, acesta se poate fixa în partea din spate a dispozitivului de memorie. Zona de prindere pe un șnur a fost proiectată la dimensiuni mai mari decât la majoritatea stick-urilor pentru a suporta o gamă mai mare de laneyard-uri. Toate aceste elemente împreună cu o greutate de doar 9g, face din UV150 un accesoriu esențial în domeniul mobilității digitale. Conectat la un PC ce îndeplinește cerințe comune, viteza de citire atinge valori de 90MB pe secundă.
Noul DashDrive Choice UC510 înglobează durabilitate și estetică într-o formă ultra-compactă și ergonomică. Acest dispozitiv este rezultatul tehnologiei Chip on Board (COB) în cea mai avansată formă: un memory stick rezistent la apă, durabil, ultra-compact și ultra-mobil. Stick-ul prezintă o strălucire metalică, în timp ce design-ul fără capac elimină șansele de pierdere a acestuia. UC510 este echipat cu interfață USB 2.0.
Clienții UV150 pot beneficia și de software-ul gratuit oferit de ADATA, inclusiv UFDtoGO, OStoGO și cea mai recentă versiune Norton Internet Security™ 2013 (trial de 60 de zile). Dispozitivul dispune de garanție pe viață.
Modelele DashDrive UV150 și DashDrive UV510 sunt disponibile în culorile negru lucios, roșu intens, albastru metalic și titan. Capacitățile disponibile sunt 8, 16 și 32 GB.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite