Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung Knox a primit aprobarea Departamentului american al Apărării

30 Mai 2013Samsung Electronics a anunțat că dispozitivele Samsung Knox au fost aprobate de Departamentul de Apărare din SUA (DoD) pentru a fi utilizate în rețele DoD. Agenția pentru Sisteme de Protecție a Informațiilor (DISA) din SUA a finalizat cu succes testarea dispozitivelor Samsung Knox.
Odată cu aprobarea oficială, dispozitivele echipate cu Samsung Knox, inclusiv smartphone-urile și tabletele, vor fi listate ca produse aprobate pentru a fi utilizate de către guvernul Statelor Unite și oficialii militari din rețelele DoD. Cerințele de securitate ale DoD pentru sistemele de operare mobile sunt unele dintre cele mai înalte standarde din lume, fiind pentru prima dată când acestea sunt îndeplinite de dispozitivele Android.
Suntem încântați să anunțăm că Departamentul de Apărare SUA a aprobat dispozitivele Samsung Knox pentru a fi utilizate în rețele DoD. Această aprobare permite altor agenții guvernamentale și industrii reglementate, cum ar fi asistența medicală și serviciile financiare, să adopte smartphone-uri și tablete Samsung Galaxy. Acesta este un pas important pentru Samsung deoarece lucrăm pentru dezvoltarea relațiilor noastre în cadrul guvernului și al companiilor mari.”, a declaratJK Shin, președinte și CEO IT and Mobile Communications, Samsung Electronics.
Samsung Galaxy S4, lansat recent la nivel internațional, este primul smartphone echipat cu Knox. Pe viitor, smartphone-urile premium și tabletele Samsung vor include Samsung Knox. În plus față de aprobarea primită de la DoD, Samsung caută în mod activ certificări pentru dispozitivele Samsung Knox de la alte organe guvernamentale pe plan internațional, pentru ca smartphone-urile și tabletele Samsung să fie utilizate în rețelele guvernamentale din întreaga lume.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite