Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ASBIS distribuie smartphone-urile GSmart de la GIGABYTE

30 Mai 2013



Ca urmare a acordului încheiat de către ASBISC Enterprises Plc. (WSE: ASB), distribuitor de produse IT în zonele emergente din EMEA, și Gigabyte Communications Inc. (GBC), lider în producția de smartphone-uri în Taiwan, produsele GBC vor fi comercializate și în România, în mod exclusiv, prin filiala locală a grupului.
Smartphone-urile GSmart vor fi disponibile utilizatorilor finali prin intermediul rețelei naționale de parteneri ASBIS Romania. Gama de produse cuprinde telefoane dual-SIM bazate pe Android 4.0/4.1 la prețuri avantajoase - GS202, Rio R1 și Maya M1.
„Suntem încântati de acest parteneriat din domeniul smartphone-uri, acesta segment fiind unul cheie în cadrul pieței IT non-PC de astăzi. Datorită produselor inovative și a gamei extinse ale Gigabyte Communications, ce include și terminale dual-SIM, suntem încrezători că GSmart va deveni o marcă-cheie în piețele de smartphone din țările încluse în acord. Prin includerea smartphone-urilor GSmart în portofoliu, ASBIS va oferi oportunități extinse retailer-ilor și revânzătorilor din zonele în care operăm“, a precizat Laurent Journoud, vicepreședinte executiv ASBIS pentru dezvoltarea noilor direcții de afaceri.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite