Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ASITRANS ASIGURARI Din 2005, alaturi de clienti prin « asigurarea inteligenta »

15 Februarie 2006



Infiintata in 1994 la initiativa transportatorilor, compania Asitrans Asigurari a inregistrat o evolutie a activitatii constant pozitiva, de la infiintare pana in prezent. In acest moment acopera intreaga gama de asigurari non-viata, are o echipa de profesionisti in toate cele 63 de agentii din intreaga tara, pregatiti oricand sa raspunda cu profesionalism cerintelor clientilor, beneficiaza de colaborari cu reasiguratori de renume si colaboreaza cu peste 60.000 de clienti.
Pe langa gama variata de produse, Asitrans incepe anul 2006 cu un program de reasigurare extrem de bun. In vederea pregatirii pentru 2007, compania a gasit solutii de plasare in reasigurare a produselor pe care urmareste sa le dezvolte in urmatoarea perioada, beneficiind de nume mari pe lista de reasiguratori: Munich Re, Lloyd’s, Hannover Re, Scor Re, Alliance Re, Polish Re, Sava Re.
Cel mai important lucru insa pentru anul 2006 va fi continuarea unei serii de oferte lansate sub marca “asigurarea inteligenta.” Debutul acestei strategii a fost marcat de campania RCA 2006, in care Asitrans s-a pozitionat “inteligent” pe piata, mentinand tarifele din anul precedent si oferind clientilor cel mai mic pret pentru acest tip de asigurare. Insa acest concept de “asigurare inteligenta” prin care Asitrans se diferentiaza pe piata asigurarilor nu a fost doar un slogan ocazional, aplicabil campaniei RCA, ci este un concept care va sta la baza activitatii Asitrans in urmatorii ani.


Urmatoarele oferte lansate de Asitrans sub umbrela “asigurarii inteligente” sunt:
Oferta “casa + masina”(reducere de 1 milion lei vechi pentru asigurarea Casco, in conditiile incheierii asigurarii Ideal Casa la sediile Asitrans pana la sfarsitul lunii martie)
Ideal Casa (asigurare unica in Romania prin protectia completa si metodologia simplificata de incheiere a politei)
Casco (tractare gratuita la orice ora si din orice localitate prin Dacia Asistenta si masina la schimb)
Acest concept al “asigurarii inteligente”porneste din convingerea companiei ca, pentru a se mentine competitiva, o societate de asigurari trebuie sa raspunda provocarilor pietei prin initiative care sa o mentina la nivelul asteptarilor clientilor si partenerilor. Din acesta perspectiva, compania Asitrans este pregatita pentru mediul concurential al anului 2006. Portofoliul echilibrat, promptitudinea in plata daunelor, reasiguratorii de renume, serviciile conexe, pregatirea profesionala excelenta a angajatilor sunt numai cativa dintre factorii vitali care vor contribui la succesul Asitrans. Cel mai important factor ramane insa dinamica companiei si capacitatea ei de a se adapta schimbarilor, care in perioada urmatoare se vor petrece intr-un ritm din ce in ce mai accelerat.


Asitrans
Str. Gramont, nr. 6-8, sector 4, Bucuresti
tel: 021.336.70.32, 336.70.33, 336.70.34
fax: 021.336.60.01, 336.60.02
www.asitrans.ro
office@asitrans.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite