Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP lansează noi soluţii pentru reducerea riscurilor de securitate

03 Iunie 2013



HP a anunţat extinderea portofoliului HP TippingPoint NX Series Next Generation Intrusion Prevention System (NGIPS) cu soluţii noi care accelerează detectarea, identificarea şi diminuarea ameninţărilor de securitate care pot apărea în reţea.
Noile soluţii HP S7500NX, HP S6200NX şi HP S2600NX NGIPS completează familia HP NX şi asigură viteze de transfer de 20Gbps, 10Gbps, respectiv 3Gbps. Soluţia HP S7500NX oferă unul dintre cele mai mari volume de trafic din industrie, într-un design cu două unităţi într-un rack care poate reduce amprenta totală a centrului de date şi costurile energetice cu care se confruntă organizaţiile.
Noile soluţii permit echipelor însărcinate cu securitatea reţelei să localizeze rapid şi cu acurateţe ameninţările, fără a încetini traficul în rețea. De asemenea, acestea le oferă clienţilor flexibilitatea de a-și personaliza interfeţele şi opţiunile de bypass, asigurând astfel continuitatea operaţiunilor în cazul producerii unei avarii a dispozitivelor fizice. Toate soluţiile HP TippingPoint se bazează pe rezultatele unor cercetări de top în industrie, efectuate de comunitatea Zero Day Initiative în laboratoarele HP, HP TippingPointDVLabs, şi asigură identificarea, reducerea sau blocarea celor mai recente vulnerabilităţi de securitate.
Expansiunea aplicaţiilor mobile şi pentru cloud a pus presiune pe operaţiunile de securitate să asigure reţele care oferă cele mai mari viteze, menţinând, totodată, eficacitatea securităţii. HP TippingPoint continuă să livreze soluţii inovatoare pentru securitatea reţelei, construite pentru a limita ameninţările de securitate care evoluează rapid, fără a spori complexitatea, costurile sau consumul de resurse în centrul de date“, a spus Rob Greer, Vicepreşedinte şi General Manager, Enterprise Security Products, TippingPoint, HP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite