Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Eaton oferă o nouă gamă de UPS-uri

04 Iunie 2013



Eaton a anunţat recent noua gama de UPS-uri 5P disponibilă în format rack şi tower. Alături de ecranul LCD care simplifică accesul la funcţionalităţi şi posibilitatea de contorizare a energiei, seria Eaton 5P oferă posibilitatea administrării direct din interfaţa platformei de virtualizare a unor furnizori precum VMware, Microsoft, Citrix, RedHat şi Xen. Această facilitate permite migrarea automată şi transparentă a maşinilor virtuale în timpul întreruperilor de tensiune către dispozitivele neafectate şi asigură oprirea controlată a infrastructurii virtualizate în cazul unei întreruperi prelungite în alimentarea cu energie electrică.
Seria de UPS-uri line-interactive Eaton 5P este ideală pentru alimentarea serverelor, switch-urilor, ruterelor şi dispozitivelor de stocare din rack-uri şi camere de servere de până la 1.550 VA şi complementează seria precedentă 5PX, oferind clienţilor o gamă completă de UPS-uri performante cu valori nominale de până la 3 kVA.
Virtualizarea devine tot mai importantă chiar şi în micile instalaţii IT“, a declarat Gabriel Tache, Country Sales Manager Eaton România. „Până acum era dificil să găsim echipamente UPS mici care să fie optimizate pentru utilizarea în medii virtualizate. Noile noastre game 5P şi 5PX rezolvă în întregime această problemă prin integrarea directă în cele mai importante platforme de virtualizare. Echipamentele oferă utilizatorilor avantajul suplimentar al eficienţei de operare mare. Aceste noi produse reprezintă un pas important în tehnologia UPS“, a mai adăugat reprezentantul Eaton în cadrul unui eveniment local.
Randamentul de funcţionare de până la 98% minimizează atât costurile energetice, cât şi necesarul de răcire, în timp ce funcţia integrată de măsură a energiei (kWh) permite măsurarea cu precizie a energiei livrate sarcinii. Infrastructura IT beneficiază de ieşirile controlabile ale 5P (load segment), care permit deconectarea sarcinilor non-esentiale în timpul căderilor de tensiune, pentru a creşte autonomia aplicaţiilor critice.
Software-ul Eaton Intelligent Power, care îmbină managementul şi protecţia echipamentelor, este inclus în 5P. Cu ajutorul acestui software, utilizatorii pot integra uşor cu VMware vCenter Server şi cu platforme de virtualizare precum Citrix XenServer, Microsoft SCVMM, Red Hat şi alte platforme open source.
UPS-urile de înaltă eficienţă din seria Eaton 5P sunt disponibile în versiuni compacte tower sau pentru montaj în rack 1U, asigurând o densitate a energiei de până la 1.1 kW într-o singură unitate de 1U.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite