Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Un nou record Canon: 90 de milioane de obiective EF

04 Iunie 2013



Canon anunță atingerea unui nou moment important în istoria obiectivelor pentru camere foto – producţia a 90 de milioane de obiective EF. Această nouă realizare vine la doar nouă luni de la anunțarea producției a 80 de milioane de obiective, în august 2012, și indică cererea ridcată și popularitatea gamei de obiective EF.
În ultimii 26 de ani, Canon s-a aflat în fruntea industriei de imagistică, îmbinând cererea cu inovația de ultimă oră. Producția obiectivelor interschimbabile EF a început în 1987 la uzina Utsunomiya, unde seria a fost introdusă pentru prima dată, împreună cu sistemul EOS SLR. De atunci, cererea globală pentru produsele și obiectivele Canon EOS a crescut și, în 2011, a fost nevoie doar de nouă luni pentru ca producția să evolueze de la 60 la 70 de milioane. Pentru a satisface cererea pieței, Canon a extins producția în Taiwan, Malaezia si Japonia.
De-a lungul istoriei, Canon a continuat să contribuie la dezvoltarea industriei de imagistică, prin introducerea unor produse în premieră mondialăi cum ar fi Ultrasonic Motor (USM) pentru utilizarea în cadrul obiectivelor, tehnologia Image Stabilizer (IS), elemente difractive optice multi-stratificate (DO) și tenologia anti-reflex, Subwavelength Structure Coating (SWC).

Obiectivele EF – precizie notabilă, versatilitate completă

În luna mai a acestui an, Canon a anunțat lansarea obiectivului tele EF f/4L 200-400mm IS USM 1,4 x Extender echipat cu un convertor intern 1,4x care oferă o gamă largă de zoom, de la 200 la 560mm. Ca rezultat, gama actuală a obiectivelor Canon EF cuprinde 80 de modeleii, printre care seria EF Cinema Lens, utilizată în cinematografie și în producția TV.
Canon va continua să își îmbunătățească diversele tehnologii de imagistică în contul expertizei sale de bază optică, străduindu-se să producă obiective și camere deosebite și de încredere, în timp ce ajută la extinderea culturii imaginii fotografice și video. Gama Canon satisface nevoile fotografilor – de la cei care utilizează pentru prima dată un aparat foto, până la cei avansați sau fotografi profesioniști.

Repere de producție ale obiectivelor EF:
•1995: Producția obiectivelor EF depășește 10 milioane de unități
•2001: aceasta depășește 20 de milioane de bucăţi
•2006: 30 de milioane de obiective EF produse
•2008: limita de 40 de milioane de unități a fost atinsă în aprilie
•2009: 50 de milioane de unități produse
•2011: 60 de milioane de obiective produse până în ianuarie
•2011: 70 de milioane de unități produse până în octombrie
•2012: 80 de milioane de obiective produse până în august



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite