Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

NETOPIA mobilPay procesează plăţile online īn rate efectuate prin CardAvantaj

04 Iunie 2013NETOPIA mobilPay anunţă lansarea unui parteneriat alături de Credit Europe Bank, prin care compania va procesa plăţi online în rate efectuate prin CardAvantaj. În urma acestui acord, partenerii mobilPay vor avea posibilitatea de a oferi clienţilor şi sistemul atractiv de cumpărături în rate prin CardAvantaj. Pe de altă parte, magazinele online partenere CardAvantaj vor putea opta pentru soluţia completă de procesare mobilPay.
“Soluţia de plată în rate pe care o lansăm împreună cu Credit Europe Bank se bucură de o cerere mare în piaţă. De aceea, am ales să venim cu această alternativă de plată prin CardAvantaj, care va impulsiona vânzările partenerilor noştri prin oferirea unui avantaj clienţilor lor şi care, totodată, ne conferă statutul de procesator complet de plăţi”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA mobilPay.
Până la finalul anului, reprezentantul companiei mizează pe înregistrarea în platforma mobilPay a 50 de comercianţi care vor procesa plăţi online în rate prin CardAvantaj.
Dorim să oferim soluţii de plată cât mai uşor de utilizat pentru clienţii nostri şi, în egală măsură, beneficii cât mai semnificative partenerilor noştri. Adoptarea sistemului online de plată în rate de către comercianţi are un efect pozitiv asupra profitabilităţii şi diminuează efectul sezonalităţii asupra vânzărilor, activitatea de promovare asociată fiind, de asemenea, una susţinută”, a spus Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer, Credit Europe Bank.
CardAvantaj, emis sub sigla Mastercard sau Visa, este primul card de credit în lei cu utilizare atât naţională, cât şi internaţională, ce oferă posibilitatea de a efectua cumpărături cu plata în rate, in cadrul celei mai mari reţele de magazine partenere, primind în acelaşi timp şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată, inclusiv pentru retragerile de numerar.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite