Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP îşi extinde portofoliul de produse printing&imaging dedicat sectorului IMM

04 Iunie 2013



HP anunță lansarea de noi produse, tehnologii și instrumente concepute pentru a ajuta întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) să își îmbunătățească productivitatea și să își sporească conectivitatea.
Când vine vorba de decizia de achiziții în domeniul IT, multe IMM-uri se străduiesc să își satisfacă toate nevoile prin echilibrarea raportului dintre performanță, calitate și design. HP vine în întampinarea lor, ajutându-i să obţină acest echilibru prin intermediul unor notebook PC-uri de înaltă performanță, care oferă design și funcționalități revoluționare, precum și prin intermediul unor soluții fiabile de imprimare care sunt integrate cu ușurință în mediile de afaceri. În plus, ofertele HP sunt concepute astfel încât să se încadreze în bugetele IMM-urilor, oferind în același timp o atenție sporită productivității.
Noile oferte HP pentru IMM includ:
•Notebook-urile profesionale din seria HP ProBook 400 oferă un design subțire, baterie cu durată de viață prelungită,(1) durabilitate mare și caracteristici de securitate de nivel business pentru a răspunde cerințelor de lucru.
•Notebook-urile din seria HP 200 oferă aplicaţii multimedia esențiale și conectivitate pentru acasă și la birou.(2)
•Scanerul HP Scanjet Sheet-feed și imprimantele HP LaserJet și HP Officejet ajută companiile să își gestioneze în mod proactiv ecosistemele de imprimare și imagistică, pentru a economisi timp și bani.
Clienții noștri din IMM-uri adesea joacă roluri multiple în cadrul organizației lor — de la manageri la contabilitate sau IT și au nevoie de instrumente flexibile, de mare performanță pentru a-și îndeplini diversele sarcini operaționale”, a spus Ralf Groh, Director of Commercial Marketing, Printing and Personal Systems Group EMEA. “HP își concentrează atenția pe a oferi tehnologii accesibile care îmbunătățesc performanța și dau forță clienților noștri, demolând barierele din calea productivității prin soluții ultra mobile și solide.”

HP ProBook 400 Series: Calitate și durabilitate într-un design elegant
Notebook-urile din seria HP ProBook 400 reprezintă un portofoliu complet de 4 notebook-uri fiabile pentru IMM-uri, concepute pentru clienți preocupați de costuri care vor să lucreze mai inteligent fără a compromite designul. Dotate cu ecrane plate cu mărimea de 17,3 inch (44cm), 15,6 inch (40cm) și 13,3 inch (33.8cm), și cu o gamă de procesoare puternice Intel și AMD, notebook-urile din noua serie HP ProBook 400 sunt cu până la 36% mai subțiri și 18% mai ușoare decât notebook-urile din generațiile anterioare. De asemenea, sunt prevăzute cu o carcasă elegantă gri meteorit, cu accente de aluminiu, în armonie cu noul design HP pentru a crea o identitate unitară, o aliniere a mărcii și o experiență comună a utilizatorilor în toată gama de PC-uri şi imprimante HP. Notebook-urile din seria HP ProBook 400 vor avea un impact pozitiv asupra IMM-urilor, oferind productivitate rapidă și durabilă prin Solid State Drives(3) (SSD-uri), opțiuni de conectivitate care includ 4G WWAN(4,5) și securitate maximă, cu HP Client Security. În plus, notebook-urile sunt compatibile cu Skype și prezintă un sistem excelent de sunet, DTS Sound+ pentru calitate audio premium și videoconferințe. (6, 7)
HP 200 Series: Mobilitate esențială, complet echipată și raport excelent preț-calitate pentru IMM-uri
Concepută special pentru IMM-uri, seria notebook-urilor profesionale HP 200 oferă un ecran de 15,6 inch (39,6cm), o gamă de capabilități wireless(2) și procesoare puternice Intel și AMD. Notebook-urile au un design atractiv și accesibil pentru crearea de conținut și utilizare facilă acasă sau la birou, în timp ce o carcasă durabilă ajută la protejarea notebook-urilor, indiferent de locație. De la sesiuni de training la prezentări de vânzări, seria HP 200 integrează sisteme multimedia standard de înaltă calitate cu software și caracteristici preinstalate. Utilizatorii se pot conecta la monitoare mai mari de tip HD(9) prin portul HDMI(10), în timp ce boxele Altec Lansing oferă o experiență auditivă extraordinară.
Soluțiile de imprimare și imagistică HP pentru creșterea productivității și reducerea costurilor
Noile soluții HP de imprimare și imagistică combină eficiența cu valoarea, ajutându-i pe clienții persoane juridice să producă, să stocheze și să acceseze rapid conținut de înaltă calitate.
Noile produse includ:
•Imprimanta multifuncțională HP LaserJet Pro (MFP) M521 oferă capabilități rapide și fiabile de imprimare și imagistică pentru a ajuta companiile să satisfacă rapid cerințele pieței și ale clienților. În plus, clienții pot imprima cu ușurință de la această multifuncțională, chiar şi atunci când se află în deplasare, de pe smartphone-ul sau tableta lor via HP ePrint,(11) AirPrint(12) și DirectPrint.
•HP LaserJet Enterprise M725, un dispozitiv nou din clasa destinată întreprinderilor, oferă imprimări securizate de volume mari pe o gamă largă de dimensiuni de hârtie - până la A3 - și capabilități de imagistică la un preț scăzut de achiziţie.
•Scanerul HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed este destinat IMM-urilor care au nevoie de un scaner intuitiv, ușor de folosit și cu amprentă redusă. Acest scaner compact și inteligent produce rezultate clare și precise pe o gamă de platforme, ajutând la eficientizarea proceselor de business.
•Imprimanta HP Officejet Pro 251dw și multifuncționala HP Officejet Pro 276dw MFP oferă imprimare profesională cu un cost pe pagină cu până la 50% mai scăzut decât imprimantele laser(13) și pot fi integrate cu ușurință în structura IT existentă prin maniabilitate sporită și soluții pentru fluxurile de lucru.
•Multifuncționala HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One îi ajută pe clienții persoane juridice să își reducă costurile tipărind materialele cu mijloace proprii.

Note
(1)Variază în funcție de utilizare; bateria rezistă până la 8 ore.
(2)Necesită un punct de acces wireless și serviciu de Internet, care nu este inclus. Disponibilitate limitată a punctelor de acces wireless publice.
(3)SSD este disponibil cu HP ProBook 430 și 450.
(4)WWAN necesită un contract de servicii achiziționat separat. Verificați cu furnizorul dvs. de servicii detaliile legate de zona de acoperire și disponibilitate în zona dvs. Tehnologia 4G este disponibilă doar în Statele Unite.
(5)Caracteristicile opționale se vând separat sau ca extraopțiuni.
(6)Necesită acces la Internet.
(7)Necesită cameră web opțională.
(8)Necesită Microsoft® Windows®.
(9)Necesită conținut HD pentru a vizualiza imaginile HD.
(10)Cablul HDMI se comercializează separat.
(11)Necesită o conexiune Internet la imprimanta HP echipată pentru Web şi înregistrarea contului pentru HP ePrint (pentru o listă de imprimante eligibile, documente şi tipuri de imagini acceptate, precum şi pentru alte detalii despre HP ePrint, vizitaţi
www.hpconnected.com). Dispozitivele mobile necesită conexiune la Internet şi capabilitate de e-mail. Poate fi necesar un punct de acces wireless. Se pot aplica taxe pentru planuri de date achiziţionate separat sau pentru utilizare. Duratele de imprimare şi vitezele de conectare pot varia. Este posibil ca unele imprimante HP LaserJet să necesite upgrade-uri de firmware.
(12)Suportă următoarele dispozitive pe care se execută iOS 4.2 sau versiuni ulterioare: iPad®, iPad® 2, iPhone® (3GS sau ulterior), iPod touch® (din a 3-a generaţie sau ulterior). Funcţionează cu imprimante activate pentru AirPrint™ de la HP şi necesită ca imprimanta să fie conectată la aceeaşi reţea ca şi dispozitivul iOS. Performanţa comunicaţiei wireless depinde de mediul fizic şi de distanţa până la punctul de acces.
(13)Costul pe pagină (CPP) se bazează pe majoritatea multifuncționalelor laser color <€500 și al imprimantelor laser color <€300 fără TVA începând cu septembrie 2012. Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați
www.hp.com/eu/officejet. Randament OJ Pro ISO cu cartuşe de mare capacitate bazate pe imprimare continuă; vă rugăm vizitați www.hp.com/go/learnaboutsupplies



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite