Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Provocare Integrala

15 Februarie 2006




Este de la sine inteles ca o asemenea echipare isi are costul sau, motivat integral de performantele asigurate, dar „promisiunile” sistemului sunt onorate. Dupa cum a apreciat si Anca Bold, directorul de marketing al importatorului general Land Rover in Romania, Premium Auto, „sistemele de genul celui inovativ de care vorbim, Terrain Response, constituie fara indoiala argumente care influenteaza decizia de cumparare, fiind in stransa legatura cu celelalte dotari legate de siguranta, tehnologie, calitate”.


Platforma versatila


Terrain Response este oferit pe doua modele aparent diferite - Discovery 3, o masina extrem de capabila in off-road, si Range Rover Sport, un rival mai apropiat al SUV-urilor sportive, cum este Porsche Cayenne Turbo.


Cu toate acestea, trebuie semnalata prezenta sub caroseria lui Range Rover Sport a aceleiasi platforme tehnice cu a lui Discovery 3 (diferita de modelul Range clasic). Aceasta platforma comuna isi aduce contributia la optimizarea performantelor in off-road ale lui Discovery 3, ajutat si de o garda la sol mai mare si de unghiuri de atac si de fuga mai generoase, in timp ce la Range Rover Sport, Terrain Response este insotit de mai multe


sisteme care ii accentueaza caracterul sportiv. Astfel, sistemul Adaptive Cruise Control, ideal la rularea pe autostrada, pastreaza
o viteza constanta si o distanta sigura in raport cu automobilul din fata. In plus fata de Discovery 3, Range Rover Sport este echipat si cu sistemul Dynamic Response (in serie pe Supercharged si optional pentru celelalte versiuni), care sesizeaza fortele exercitate in viraje si contracareaza ruliul. Ambele modele sunt apreciate in Romania, inregistrand vanzari foarte bune pentru segmentul lor. Anul trecut au fost comercializate 105 Discovery 3 si 69 de Range Rover Sport, iar in 2006, oficialii importatorului general estimeaza o crestere a vanzarilor cu cel putin 10%.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite