Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

HP lansează soluții de stocare performante pentru IMM-uri

05 Iunie 2013



HP ajută IMM-urile și agențiile guvernamentale să-și maximizeze investițiile în soluții de stocare cu noile oferte care includ ultima generație de sisteme de stocare de tip MSA, noi îmbunătățiri aduse portofoliului HP StoreEasy Storage și un nou program pentru partenerii de distribuție ai HP.
Noul sistem de stocare HP MSA 2040 simplifică administrarea și îmbunătățește performanța, asigurând o viteză de până la de 4 ori mai mare în comparație cu soluțiile de stocare pe hard-disk-uri externe cu același preț.(1) Portofoliul îmbunătățit HP StoreEasy Storage permite IMM-urilor să administreze și să protejeze eficient volume de date aflate în continuă creștere, fără a necesita competențe speciale.
Aceste soluții sunt disponibile prin Simply Store IT, noul program al HP. Acesta cuprinde module de training și marketing și ajută partenerii de distribuție ai HP să răspundă rapid la cererile clienților din sectorul IMM-urilor și să valorifice noi oportunități de a-și crește veniturile.
Virtualizarea și alte încărcări de lucru amenință să scufunde activitatea IMM-urilor într-o mare de complexitate care mai degrabă împiedică procesul de dezvoltare decât să-l susțină”, a spus David Scott, Vicepreședinte senior și General Manager în cadrul Diviziei de soluții de stocare al HP. ”Programul Simply StoreIT permite partenerilor noștri să sprijine dezvoltarea clienților IMM-uri, care au resurse limitate de timp, buget și resurse, cu o soluție care să nu le mai dea bătăi de cap.”

Investiții maximizate pentru IMM-uri cu sistemul entry-level de stocare de mare performanță Fibre Channel
Resursele limitate de buget și de personal au constrâns de multe ori IMM-urile să aleagă soluțiile pe care și le-au putut permite, în detrimentul performanței în momentul implementării soluțiilor de stocare externalizate pentru aplicații noi precum virtualizarea.
Noua soluție HP MSA 2040 elimină acest compromis, oferind cea mai bună opțiune disponibilă în industrie din punctul de vedere al raportului performanță-preț, comparativ cu alte soluții de tip Fibre Channel cu prețuri similare.(2) Soluția HP MSA 2040 constituie prima matrice din categoria sa care asigură conectivitate Fibre Channel de 16 Gb(3) și este construită astfel încât să facă față creșterii cererii. Această lățime de bandă, alături de controlerele de mare performanță și capacitatea dispozitivelor de stocare de tip SSD încorporate, susțin încărcările de lucru aflate în continuă creștere și maximizează profitabilitatea raportului dolar per input/output. Ca rezultate, clienții vor putea:
•Să reducă amprenta centrului de date și costurile energetice, având posibilitatea să susțină mai multe mașini virtuale cu mai puține echipamente hardware.
•Să-și protejeze investițiile existente și să accelereze procesul de implementare cu o nouă funcționalitate unică de tip data-in-place care permite clienților care folosesc generația precedentă a soluției HP MSA să mute disk-urile de stocare existente pe HP MSA 2040.
•Să-și maximizeze resursele existente cu o interfață simplă de administrare pe care administratorii de servere o folosesc în prezent pentru modelele HP ProLiant și HP BladeSystem.
Portofoliul HP Technology Services a HP asigură un ghid eficient de consolidare a administrării soluției de stocare și le oferă clienților un set complet de servicii de suport îmbunătățite pentru a-i ajuta să-și maximizeze investiția în sistemul de stocare HP MSA.

Eficiență, securitate și disponibilitate îmbunătățite pentru documentele și aplicațiile IMM-urilor
Portofoliul îmbunătățit HP StoreEasy Storage se integrează perfect cu infrastructura sistemelor de operare Microsoft Windows pentru a permite clienților să stocheze, să administreze și să protejeze datele nestructurate ale cîtorva mii de utilizatori simultani. De asemenea, soluția asigură disponibilitatea permanentă a documentelor și aplicațiilor. Noile îmbunătățiri permit clienților:
•Să reducă timpul necesar îndeplinirii sarcinilor administrative prin simplificarea creării de noi volume de date și optimizarea capacității cu un instrument nou de provizionare.
•Să micșoreze costurile și să optimizeze planificarea capacității de stocare prin examinarea documentelor existente pe sistemele locale sau din locații îndepărtate și anticiparea spațiului care poate fi salvat cu deduplicarea nativă livrată de soluțiile HP StoreEasy.
•Să asigure disponibilitatea datelor cu sistemul de administrare instantanee integrat pentru recuperarea rapidă a datelor în cazul producerii unei avarii.
•Să îmbunătățească productivitatea cu un nou software de tip ”wizard” care accelerează configurarea punctelor de acces HP StoreEasy 3830 încorporate.
•Să livreze o protecție eficientă a datelor pentru sistemele HP StoreEasy 1000/5000 și să administreze necesitățile de protecție a datelor din cloud cu sistemele opționale HP Data Protector și HP Autonomy LiveVault.

HP livrează un program complet pentru partenerii de distribuție care vând soluții IMM-urilor
Programul HP Simply StoreIT este o componentă nouă a programului HP Just Right IT, care acoperă serverele, soluțiile de stocare și rețelistică și serviciile. Acest program asigură ghiduri pentru soluții și arhitecturi de referință care ajută partenerii de distribuție ai HP și clienții din sectorul IMM-urilor să accelereze livrarea soluțiilor. Aceste soluții vizează provocări specifice prezente în domenii critice precum virtualizarea, procesele de backup și protecția datelor, serverele Microsoft Exchange și Microsoft SQL și consolidarea fișierelor.
HP va lansa noul program HP Simply StoreIT alături de partenerii săi de distribuție. Acesta include instrumente, resurse și stimulente care îi ajută pe partenerii de distribuție ai HP să obțină venituri într-o perioadă cât mai scurtă de timp. Instrumentele includ modele pentru estimări de cost și pentru realizarea de configurații, resurse de ultimă generație co-branduite, module de training și materiale concepute să crească oportunitățile de vânzare.

Note:
(1)Pe baza datelor culese în urma testelor interne realizate de HP, care compară performanțele soluției HP MSA 2040 cu cele ale soluțiilor IBM DS3500 și Dell MD3600.
(2)Pe baza datelor culese în urma testelor interne realizate de HP, care compară performanțele soluției HP MSA 2040 cu cele ale soluțiilor IBM DS3500 și Dell MD3600 și a informațiilor publice referitoare la costurile soluțiilor, disponibile în aprilie 2013.
(3)Pe baza comparațiilor efectuate de HP între specificațiile publice ale produselor cu funcționalități și costuri similare furnizate de competitori.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite