Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Accesorii iPod

15 Februarie 2006



iPodiPod face moda


Cu 14 milioane de bucati vandute in intreaga lume, player-ul digital iPod produs de Apple incepe sa fie considerat deja un adevarat fenomen social. Motiv pentru care o buna parte dintre concurentii din acest sector de piata incearca sa copieze – fara succes insa - parametrii de succes ai aparatului, in timp ce restul se multumesc sa profite colateral, oferind accesorii high-tech pentru acest lider incontestabil. Iata cateva dintre cele mai novatoare accesorii iPod lansate de curand pe piata:


# Skin Duo este o noua „haina” pentru modelul iPod Nano, care nu are doar un rol estetic, ci ofera o protectie anti-soc sigura, garantata de cele doua invelisuri de cauciuc, care absorb orice soc. Armura estetica - disponibila in 16 culori - ofera protectie si la apa si nisip, fara a altera ergonomia player-ului, la un pret de 35 de euro.


# DLO Home Dock este solutia ideala de a transforma un mic iPod intr-un veritabil MediaCenter. Rezervat doar modelelor care dispun de un port pentru un dock de conexiune (Nano, iPod video etc.), dispozitivul este dotat cu iesiri S-Video, RCA si USB, care permit conectarea facila la un televizor sau o linie HiFi, telecomanda permitand gestionarea facila a diferitelor functii audio, foto si video, totul la un pret de aproximativ 90 de euro.


# JBL On Stage este un dispozitiv care va permite sa partajati muzica favorita cu mai multi melomani. Sistemul de amplificare creat de JBL ofera o putere de 2 x 6 watts, gratie celor patru miniamplificatoare integrate. In plus, dispozitivul, comercializat la un pret de 140 de euro, permite si reincarcarea player-ului.


# Nike Sport Armband este un accesoriu dedicat exclusiv persoanelor sportive, care nu se pot desparti de gadgetul favorit nici un moment. Fabricat dintr-un material special dezvoltat de Nike (Nike Pro Compression - Dri-FIT), acest accesoriu sport ia perfect forma bratului, poate fi spalat foarte usor si este livrat in doua combinatii de culori si doua marimi, la un pret de 38 de euro.


# Apple iPod Remote este o telecomanda cu fir care va faciliteaza utilizarea player-ului iPod (accesoriul este reunoscut de modelele Video sau Nano) si va permite ascultarea posturilor de radio FM. Functia radio respecta standardul RDS (Radio Data System), care va ofera informatii asupra piesei ascultate pe display-ul player-ului. In plus, puteti conecta castile direct pe telecomanda. Accesoriul costa 55 de euro.


# Razer iPod Pro-Touch este o tastatura dotata cu un dock de alimentare speciala pentru iPod, care permite „alimentarea” cu muzica a player-ului, dar si incarcarea acumulatorilor acestuia. Tastatura dispune si de o mufa jack (3.5 mm), pentru conectarea unor periferice audio, si de trei porturi USB, la un pret de 90 de euro.


# EyeBud 800 este un dispozitiv de vizionare lansat de compania franceza eMagin pentru iPod Video. Ecranul portabil, care se poate fixa cu ajutorul unei bentite pe capul utilizatorului, ofera acestuia posibilitatea de a urmari – cu un singur ochi - secventele video in timp ce merge, celalalt ochi fiind rezervat functiei de a vedea unde pune picioarele. Plasat la mica distanta de globul ocular, talia ecranului corespunde cu cea a unui monitor de 105’ vizionat de la o distanta de aproape 3,5 metri. Dincolo de look-ul futurist si necesara adaptare la utilizarea in mers, dispozitivul prezinta o problema delicata - pretul de aproape 500 de euro.
100% fashion


# Levi’s RedWire DLX jeans este un model 100% compatibil cu iPod pe care producatorul american de jeans Levi’s a anuntat ca-l va lansa in curand. Noul jeans high-tech va permite celui care il va purta sa manipuleze mult mai usor aparatul, gratie unei telecomenzi incorporate in pantaloni, insa va dispune si de doua difuzoare ce vor putea fi scoase dintr-un buzunar special.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite