Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Konica Minolta lansează bizhub PRO 754

06 Iunie 2013



Konica Minolta anunţă lansarea echipamentului de tipar digital alb-negru bizhub PRO 754. Anunţat ca un echipament care combină tehnologii inovatoare și oferă performanțe foarte bune la un preț mic, permiţând maximizarea eficienței și productivităţii, precum şi minimizarea costurilor, bizhub PRO 754 este recomandat atât pentru departamentele reprografice centrale (CRD), cât și pentru furnizorii de servicii și mediile de imprimare de volum mare.
Ines Wennemann, Product Manager Produse Poligrafice, Konica Minolta Business Solutions Europa GmbH: "bizhub PRO 754 este modul eficient de a intra pe piața de producție digitală fiind un echipament capabil să imprime la calitate şi viteză superioare. Acest echipament este potrivit pentru medii corporatiste, pentru departamente mari, locaţii de imprimare centralizate din clădiri de birouri și centre de copiere, oferind un raport optim preț-performanță."
Datorită caracteristicilor automate de finisare și vitezei de imprimare, bizhub PRO 754 produce eficient conținut personalizat in-house și la cerere. bizhub PRO 754 beneficiază de un set de caracteristici care asigură un nivel ridicat de eficiență și productivitate. Clienţii se vor bucura de o viteză de imprimare de 75 de pagini A4 alb-negru pe minut și de operare ușoară. Panoul intuitiv, care poate fi ușor personalizat, ghidează chiar și utilizatorii neexperimentați astfel încât să ajungă ușor la rezultatele dorite. Caracteristicile automate de finisare economisesc forța de muncă, în timp ce capacitatea tehnică menține sistemul în funcțiune astfel încât să asigure un nivel ridicat de productivitate cu operare uşoară.
Furnizorii de servicii de imprimare sau departamentele mari se pot baza pe calitatea și funcționalitatea bizhub PRO 754. Acesta folosește toner polimerizat Simitri HD de la Konica Minolta, care tipărește clar text și linii fine. În plus, acest echipament este optimizat pentru imprimarea ușoară pe hârtie autocopiativă, iar funcţiile inteligente de îmbinare a corespondenței economisesc timpul de imprimare și de finisare a documentelor.
Clienţii beneficiază, de asemenea, de utilizarea ușoară și de caracteristicile profesionale de scanare ale bizhub PRO 754. Documentele pot fi copiate rapid și eficient, datorită vitezei de scanare de 180 ipm (imagini pe minut) atât color, cât și alb-negru. bizhub PRO 754 ajută la captarea, distribuirea și transferarea ușoară și rapidă a informațiilor, făcând lucrul la birou mult mai comod și mai eficient. Astfel, acest sistem este ideal ca stație centrală de scanare, care să aducă documentele digitalizate direct în fluxurile de lucru.
bizhub PRO 754, care a primit Blue Angel Mark pentru protecția climei și Energy Star pentru eficiență energetică superioară, reduce atât emisiile de CO2, cât și costurile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite