Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Partneriat de distributie LASTING System-Dell SonicWall

06 Iunie 2013



Compania timișoreană LASTING System a anunțat parteneriatul cu Dell Sonicwall, unul din liderii pieței pentru soluții de securitate avansată de rețea, acces securizat de la distanță și protecția datelor.
În urma semnării acestui acord, LASTING System va oferi partenerilor și clienților o gamă variată de soluții, concepute pentru afaceri, de la companii mici și mijlocii până la firmele mari, de tip enterprise. Soluțiile Dell SonicWall pot fi instalate în campusuri largi, companii cu sedii distribuite sau în diverse sectoare, precum guvernamental, retail sau asistență medicală.
În momentul de față, LASTING este unic disitrbuitor cu valoare adăugată pentru Dell SonicWall și se va ocupa și de extinderea canalului de parteneri certificați.
Este un pas normal făcut de noi, în încercarea de a ne dezvolta pe piața din România. LASTING deține deja statutul “Dell Preferred Partner“ și nu există niciun dubiu că împreună vom construi un canal puternic de parteneri competitivi.“, spune Dalbor Kruljac, Regional Manager CEEP, Dell SonicWall.
Soluțiile Dell Sonic Wall se pliază perfect pe portofoliul de comunicații LASTING System și sprijină strategia noastră de a oferi clienților și partenerilor noștri soluții complete“, spune Octavian Vlad, Communications Unit Manager, LASTING System.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite