Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung GALAXY S4 are şi o variantă Active

06 Iunie 2013



Samsung Electronics a anunțat lansarea Samsung GALAXY S4 Active, destinat utilizatorilor cu un stil de viață activ. „GALAXY S4 Active este cel mai nou model al seriei GALAXY și este conceput în special pentru utilizatorii activi care iubesc viața în aer liber,” a declarat JK Shin, CEO și Președinte al IT & Mobile Communications Division la Samsung Electronics. „Samsung a luat caracteristicile inovatoare ale GALAXY S4 și a adăugat design-ului noi elemente de protecție pentru a crea un dispozitiv ideal pentru călătorie și explorare.”
Recunoscând cerințele unui stil de viață activ, Samsung GALAXY S4 Active a fost proiectat pentru a menține utilizatorii activi conectați în timp ce explorează și experimentează lumea din jurul lor.
GALAXY S4 Active oferă protecție certificată împotriva prafului și apei (IP67* - standard de protecție internațională împotriva pătrunderii obiectelor străine solide și infiltrării dăunătoare a apei; cel mai înalt nivel este IP68, iar în prezent IP67 este cel mai înalt nivel pentru smartphone-uri), astfel încât utilizatorul să nu fie nevoit să își lase dispozitivul acasă în timpul unei zile lungi la plajă sau a unei drumeții. Design-ul complet sigilat împiedică intrarea particulelor de praf și protejează împotriva daunelor cauzate de apă la o adâncime de un metru, timp de 30 de minute de scufundare. Echipat cu un set de căști rezistente la apă, GALAXY S4 Active le permite utilizatorilor să utilizeze căștile în condiții mai aventuroase, fără restricții. Fie că își doresc să capteze fiecare moment dintr-o excursie de rafting, fie că vor să fotografieze mediul subacvatic din piscină, construcția unică a dispozitivului le permite utilizatorilor să capteze momente uimitoare, ceea ce nu era posibil cu un smartphone obișnuit.

Utilizatorii pot explora mai mult
Un stil de viață activ necesită foarte multă energie, iar GALAXY S4 Active oferă o experiență puternică de utilizare de lungă durată.
Echipat cu un procesor Quad-Core de 1,9 GHz și o baterie de 2.600 mAh, dispozitivul poate suporta cu ușurință și precizie sarcinile cele mai intensive. Culorile vii și rezoluția ecranului Full HD TFT LCD (443 PPI) de 5.0 inci facilitează utilizarea celor mai noi jocuri sau vizionarea filmulețelor cu durată mare. Și cu aplicația ‘Glove Touch’, vremea rece nu mai este o problemă, deoarece ecranul tactil de pe GALAXY S4 Active este pe deplin funcțional și când purtați mănuși.
Cu o cameră principală de 8 megapixeli, utilizatorii pot distribui cu ușurință experiențele lor. ‘Aqua Mode’ este un sistem unic de fotografiere pentru GALAXY S4 și poate fi folosit pentru a îmbunătăți calitatea și claritatea fotografiilor și conținutului video subacvatice. Tasta de volum de pe partea laterală a telefonului poate fi de asemenea folosită ca buton al aparatului de fotografiat pentru captarea fotografiilor și clipurilor video. În plus, camera se transformă într-un puternic flash de lumină LED pentru realizarea de fotografii pe timp de noapte, prin simpla utilizare a tastei de volum, apăsată lung.

Experiență de viață mai bogată și mai completă
Dispozitivul GALAXY S4 Active a fost proiectat cu o interfață integrală care încorporează caracteristicile populare ale GALAXY S4 pentru a oferi un dispozitiv ideal de călătorie.
Aplicația ‘S Travel (Trip Advisor)’ ajută utilizatorii în călătorii furnizându-le informații locale și recomandări. Aplicația ‘S Translator’ facilitează călătoriile internaționale, ajutând utilizatorii să facă traduceri aproape instantaneu, în cadrul aplicaţiilor precum e-mail și SMS. Traducerea instantă este posibilă atât din vorbire în text, cât și din text în vorbire, asigurându-le utilizatorilor informațiile necesare atunci când se află în străinătate.
Camera foto oferă mai multe moduri de fotografiere, precum ‘Drama Shot’, care le permite utilizatorilor să vadă toate acțiunile într-un mod secvențial continuu, și ‘Sound & Shot’, care stochează în mod unic sunetul și vocea împreună cu imaginea. Cu ‘Story Album’, fotografiile realizate sunt adunate și sortate automat după criterii cronologice, geografice sau în funcție de evenimente specifice într-un album foto. Pentru o partaje cât mai rapidă, utilizatorii pot folosi, de asemenea, funcția de ‘Group Play’ pentru a se bucura de muzică, fotografii, documente și jocuri împreună cu prietenii și pentru a le distribui între diverse dispozitive, inclusiv GALAXY S4, GALAXY S4
Mini, GALAXY Mega 6.3 și GALAXY MEGA 5.8.
Funcția ‘Samsung Smart Pause’ ajută utilizatorii să controleze display-ul smartphone-ului cu ajutorul privirii. Atunci când aceștia vizionează un videoclip, rularea se oprește când privirea este îndreptată în altă direcție și este reluată când privirea revine la videoclip. ‘Air View’ le permite utilizatorilor să examineze conținutul unui e-mail prin simpla planare a degetelor deasupra ecranului. Cu ‘Air Gesture’, utilizatorii pot schimba melodia, naviga în sus și în jos o pagină de internet, sau prelua un apel cu o simplă mișcare de mână. În plus, ‘S Health’ ajută la menținerea unui stil de viață sănătos prin oferirea în timp real a unor informații legate de starea de sănătate. Atunci când GALAXY S4 Active este cuplat cu accesorii S Health, le permite utilizatorilor să monitorizeze pulsul inimii, greutatea, tiparul de somn și alte măsurători personale pentru a avea un stil de viață sănătos.

Conținut și servicii
GALAXY S4 Active oferă, de asemenea, conținut și servicii competitive pentru a oferi o experiență mobilă integrală, oricând și oriunde.
Folosind ‘Samsung Hub’, utilizatorii pot accesa muzică, clipuri video, cărți, jocuri și pot învăța. Cu o interfață atractivă în stilul unei reviste, utilizatorul poate naviga printr-o varietate de conținut de la mai multe servicii, precum și să achiziționeze și gestioneze conținutul în mod mai ușor, folosind un singur cont Samsung. De asemenea, utilizatorii pot controla televizoarele lor prin telecomanda Samsung WatchON IR, care transformă GALAXY S4 Active într-un dispozitiv de control de la distanță pentru televizoare, set-top box și DVD playere. Prin intermediul ‘WatchON’, GALAXY S4 Active oferă, de asemenea, o selecție largă de conținut de divertisment, inclusiv TV în direct, TV prin cablu și video on demand, toate facilitate de informațiile și contextul oferite de sistemul ghidul electronic de programe Samsung (Electronic Program Guide). ‘ChatON’ este o altă caracteristică unică, care conectează toți utilizatorii de telefonie mobilă la un chat de grup, distribuind conținutul la toate dispozitivele, și interacționând în moduri creative noi, folosind imagini, desene de mână sau cifre. ‘Samsung Link’ le permite utilizatorilor să distribuie conținut pe mai multe dispozitive digitale Samsung.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite