Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Lumea Geospatiala >> Stiri si comunicate

Realworld Systems aduce in Romania o solutie geospatiala dedicata companiilor de apa si canal

11 Iunie 2013



Majoritatea companiilor de apa si canal din Romania se confrunta cu probleme majore in gestionarea retelelor, in ciuda programelor de modernizare a infrastructurii derulate in ultimii ani. In cele mai multe cazuri, platformele GIS existente, inclusiv cele obtinute prin finantare din surse nerambursabile, sunt prea simple si lipsite de maturitate pentru a putea sustine dezvoltarea, exploatarea si intretinerea eficienta a retelelor si mai ales diminuarea pierderilor. In acest context, RealWorld Systems Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a solutiei Smallworld Water Office, un produs GIS complet dezvoltat de catre GE Digital Energy si care acopera toate cerintele de inventariere și documentare a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare.
Smallworld Water Office ofera un mediu unic pentru accesarea resurselor geospatiale ale companiilor de apa si canal, în vederea satisfacerii nevoilor de administrare, inginerie, operațiuni, întreținere și conformitate. Solutia permite managementul ciclului de viață a resurselor rețelei si impune un grad ridicat de standardizare în întreaga organizație.Baza de date geospatiale poate fi accesata atat de la birou cat si de pe teren.
Procesul de modernizare și extindere derulat în ultimii ani in acest sector, a ridicat exigențele impuse documentării, atât a rețelelor existente, cât mai ales a celor noi. „Moștenirea“ rețelelor construite în urmă cu mulți ani s-a făcut pe bază de desene pe hârtie și tabele de date răspândite prin calculatoarele din rețeaua informatică a companiilor iar, această stare de fapt este unul din motivele esențiale ale unei productivități foarte scăzute. Smallworld Water Office indreapta aceasta situatie si ofera companiilor de apa si canal toate intrumentele necesare pentru o gestiune eficienta” consideră Sandu State, Managing Director, RealWorld Systems Romania.
GE Digital Energy a selectat Realworld Systems pentru a asigura dezvoltarea pe viitor a WaterOffice prin adaugarea de oi funcționalități și îmbunătățirea celor existente în aplicaţie. Realworld Systems România este o companie specializată în domeniul GIS, cu o experiență bogată și îndelungată, dezvoltator și distribuitor al Smallworld Water Office și care, prin asocierea unui set complet de servicii de consultanță, proiectare, management de proiect și instruire, constituie un partener de încredere pentru companiile regionale de apă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite