Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Sistemul de operare Windows prezent in Orange shop pe laptop, tableta si smartphone

25 Iunie 2013



Vizitatorii Orange shop din orasele Brasov, Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Timisoara au ocazia sa testeze sistemul de operare Windows, disponibil pentru laptopuri, tablete si smartphone-uri. Ecosistemul Windows este prezentat impreuna cu un pachet de aplicatii dedicate precum: Deezer, SeeNow, Clever Taxi, Trip Journal sau Tradeville, alaturi de aplicatii preinstalate, precum People Hub cu conectivitate la retelele sociale (Facebook, Twitter, LinkedIN), Mail, Photos, Internet Explorer (cu suport complet pentru Flash), Bing, News si Weather, menite sa usureze activitatile cotidiene si sa ofere un randament crescut utilizatorilor.

Orasele si magazinele care fac parte din program sunt: Bucuresti (Orange shop din: Baneasa Shopping City, Piata Victoriei, Piata Universitatii, Calea Mosilor, Plaza Romania), Brasov (Orange shop din str. Muresenilor), Cluj (Orange shop din bd. 21 Decembrie 1989), Iasi (Orange shop din str. Anastasie Panu), Sibiu (Orange shop din str. Nicolae Balcescu), Timisoara (Orange shop din bd. Republicii).

Pentru cei care prefera sistemul de operare Windows 8, oferta Orange include laptopul Acer Aspire V5-571 la 199 de euro (TVA inclus) si tableta Asus VivoTab Smart la 309 euro (TVA inclus), fiecare alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pe
24 luni. Clientii care achizitioneaza un laptop vor primi gratuit de la Orange un mouse wireless, iar cei care opteaza pentru o tableta vor primi o husa si o tastatura, in limita stocului disponibil.

In plus, in magazinele Orange pot fi gasite urmatoarele smartphone-uri Windows Phone: Nokia Lumia 610 la pretul de 29 de euro cu abonametul Cangur 15; Nokia Lumia 720 la 99 de euro cu Pantera 29 si Nokia Lumia 920 la 79 de euro cu abonamentul Pantera 39.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite