Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Bitdefender lanseaza noua linie de produse

26 Iunie 2013



Bitdefender lanseaza noua generatie de produse, o gama ce se adapteaza caracteristicilor fiecarui computer in parte. Noul Bitdefender vine cu noi functii inovatoare cum ar fi tehnologia unica Photon – pentru o experienta personalizata si scanare extrem de rapida si functia Wallet – pentru pastrarea in deplina siguranta a parolelor si a detaliilor de autentificare. De asemenea, noua gama extinde si dezvolta functiile care au permis Bitdefender sa castige titlul de Produsul anului de la AV-Comparatives, precum si toate celelalte premii din industrie pe parcursul anului trecut.

„Agresivitatea atacurilor informatice, cresterea exploziva a utilizarii internetului si tehnologiile avansate utilizate de criminalii informatici sporesc importanta securitatii pe internet, asa ca a fost imperativa crearea unui produs mai bun ca oricand. Ne-am propus sa concepem o solutie capabila sa se adapteze perfect fiecarui sistem in parte, pentru eficienta maxima si protectie discreta, oferind in acelasi timp functii inovatoare si tehnologii imbunatatite pentru tranzactii bancare sigure, protectie de top a informatiilor personale si a datelor de autentificare si cel mai rapid raspuns la cele mai agresive amenintari informatice”, declara Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Tehnologia inovatoare Bitdefender Photon, pe care o inglobeaza noul Bitdefender, descopera gradual aplicatiile software instalate in computer, mulandu-se pe fiecare configuratie de PC si memoreaza procesele ce trebuie sau nu monitorizate. Rezultatul se traduce intr-un numar mai mic de fisiere sub control constant si mai putine resurse de sistem consumate pentru a-l mentine in deplina siguranta.

O alta functie noua si extrem de utila este aceea de Wallet, ce pastreaza datele cruciale in spatele unui scut protector impenetrabil si asigura utilizatorului, in acelasi timp, un acces facil.
In contextul in care in ultimii 10 ani numarul de terminale conectate la internet a inregistrat o crestere exploziva, putine lucruri s-au schimbat in ceea ce priveste modul de autentificare pe internet. Folosirea repetata a acelorasi parole, dar si parolele slabe par a fi principalul motiv pentru scurgerile de informatii importante. Functia Wallet a noului Bitdefender elibereaza practic utilizatorul de povara memorarii unui numar foarte mare de parole si le mentine in siguranta.

Noul Bitdefender, conceput pentru era pericolelor crescute pe internet, include tehnologia Bitdefender Antispam, ce opereaza din cloud cu o acuratete fenomenala si tine la distanta mesajele nesolicitate si potential periculoase.

Bitdefender Safepay, ce protejeaza tranzactiile online din toata lumea de la lansarea sa cu un an in urma, pastreaza informatiile sensibile referitoare la tranzactii in siguranta si in acelasi timp la indemana prin intermediul functie Wallet.

De asemenea, un raport de securitate complet nou garanteaza protectia utilizatorilor, ghidandu-i spre masuri de securitate sporita prin recomandari si notificari personalizate.

„Dupa succesul fenomenal obtinut de Bitdefender in ultimii doi ani, suntem constienti ca expertii si publicul se asteapta sa ne pastram leadership-ul la nivelul industriei in ceea ce priveste performanta. Am incredere ca noua noastra generatie de produse va mentine acest leadership si va face fata cu success provocarilor”, spune Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Noua gama aduce versiuni imbunatatite ale tuturor functiilor care au propulsat Bitdefender in fruntea industriei de securitate in ultimii doi ani.
Modulul Autopilot permite utilizatorilor sa se joace sau sa vada filme fara intreruperi, protectia datelor personale pe Facebook fereste utilizatorii de brese de securitate si link-uri periculoase, modulul Anti-Theft permite blocarea, stergerea sau gasirea unui dispozitiv mobil, iar cel de Control Parental acopera acum toate mediile Windows – inclusiv Windows 8 si RT.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite