Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

WINFO aduce în România Tableau Software

26 Iunie 2013



Furnizorul de solutii de Business Intelligence WINFO anunţă adăugarea unei noi platforme dedicate analizei şi vizualizării datelor în portofoliul de soluţii oferite clienţilor săi - Tableau Software.
Potrivit celui mai recent raport Gartner, „2013 Business Intelligence and Analytics Platform Magic Quadrant report”, piata de solutii de Business Intelligence va rămane în continuare una dintre cele mai atractive pieţe de software, estimata la 17 miliarde de dolari în 2016. Din ce în ce mai multe organizaţii îşi construiesc analize de business care înglobează funcţionalităţi avansate de vizualizare interactivă ce le permit să exploreze mai uşor informaţiile, pe mai multe niveluri de detaliu şi să realizeze conexiuni între ele. Conform studiilor Gartner din ultimii ani, suita decizională Tableau Software este una dintre cele mai de succes soluţii de Business Intelligence la nivel mondial. În cadrul aceluiaşi raport menţionat, Gartner introduce platforma Tableau în Cadranul Liderilor.

Suita decizională Tableau Software, adusă în Romania de compania WINFO, este un sistem informatic de identificare, extragere şi analizare a datelor disponibile într-o companie, cu scopul de a oferi managerilor un suport real pentru luarea celor mai obiective decizii de business.
Printre principalele motive care fac ca soluţia Tableau să se diferenţieze pe o piaţa tot mai competitivă a platformelor de Business Intelligence se numără: intuitivitatea crescută care generează o creştere a productivităţii utilizatorilor; simplitatea generării unor rapoarte şi analize previzionale foarte complexe care face ca soluţia să poată fi utilizată cu uşurinţă şi de persoane non-tehnice; experienţă de utilizare superioară prin reprezentări grafice avansate ale informaţiilor.

În România, Tableau Software este reprezentat de WINFO Expert Consult.„Parteneriatul cu Tableau Software vine în urma deciziei stategice pe care WINFO a luat-o pentru a aduce inovaţia în folosul managerilor români care vor să-şi gestioneze companiile mai bine şi mai simplu. Capacitatea platformei de a furniza informaţiile corecte oamenilor potriviţi la momentul potrivit, într-o manieră clară şi simplă de înţeles, la orice nivel din companie, face ca Tableau Software să fie o soluţie unică pe piaţa din România”, declară Andrei Iordan, CEO WINFO.
În prezent, Tableau Software este disponibil în peste 50 de ţări.
Tableau oferă şi o versiune gratuită, Tableau Public, destinată utilizatorilor non-tehnici de date - bloggeri, jurnalisti, cercetători, profesori şi studenti - analizele putând fi integrate şi publicate uşor în articole online, pe bloguri şi site-uri.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite