Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

INSOFT – despre pasiunea pentru inovație în IT

27 Iunie 2013



Prezentă pe piața de IT&C încă din anul 2008, evoluția INSOFT Development & Consulting este caracterizată de trei termeni cheie: dinamism, know-how și viziune.
www.insoft-dc.ro


INSOFT Development & Consulting dezvoltă o gamă extinsă de aplicații informatice adresate domeniului educațional, sănătății și mediului de afaceri. Elementul diferențiator al companiei constă în flexibilitatea și capacitatea de a anticipa nevoile clienților, cărora le oferă soluții IT viabile și care justifică orice investiție pe termen scurt, mediu și lung.

Evoluția portofoliului de produse și servicii a fost caracterizată de dinamism, întrucât, într-un interval de timp foarte scurt, INSOFT a dezvoltat o suită de produse compliante cu cele mai înalte standarde calitative și adaptate cerințelor specifice ale beneficiarilor, devenind unul dintre principalii integratori de soluții IT complete.

Astfel, au fost lansate pe piață produsele: INSOFT Enterprise Portal, INVALUE (soluție modernă de gestionare a competențelor pentru încadrarea în standarde ocupaționale) și learnIN Chess Suite, pachet complet de lecții interactive de șah – premiat în cadrul competiției internaționale Diskobolos.

Atât prin learnIN – soluția completă de eLearning, dar și prin portalurile web dezvoltate, produsele de tip eGovernment sau soluțiile personalizate, echipa de specialiști aduce valoare adăugată propunerilor formulate și implementate.

learnIN este unul dintre cele mai inovatoare produse de eLearning pe care, în prezent, piața locală de IT&C le poate oferi clienților săi. Acesta constă într-o platformă modernă de eLearning, conținut digital interactiv și un portal în cadrul căruia utilizatorii pot comunica și colabora pe diverse teme. Prin intermediul tuturor elementelor care îl alcătuiesc, learnIN promovează principiul „SMART Learning”, care stimulează și accelerează acumularea și asimilarea de cunoștințe. Mai mult decât atât, soluția se diferențiază prin faptul că poate fi utilizată cu succes pentru stiluri diferite de învățare: vizual, auditiv sau tactil-kinestezic, putând fi accesată de pe computer, laptop și device-uri mobile asociate. Soluția de eLearning poate fi adaptată atât pentru educația elevilor și studenților cât și pentru instruirea adulților.



„Obiectivele de business ale INSOFT au ca scop creșterea companiei pe mai multe niveluri: creșterea capacității și a expertizei echipei și dezvoltarea de soluții inovative. Astfel, putem dezvolta soluții IT&C de mare volum, care se adresează unei plaje largi de beneficiari”, a declarat Cristian Aciubotăriței, Director General INSOFT Development & Consulting.

Una dintre direcțiile strategice ale companiei este de a recruta membri tineri pentru echipa de profesioniști a departamenului de Research & Development și nu numai. În IT&C este nevoie de o viziune proaspătă în permanență, însă aceasta trebuie să fie susținută și de un know-how consistent, pentru a putea vorbi despre inovație în adevăratul sens al cuvântului, dar și pentru a avea capacitatea de a livra cantitativ, mai bine și mai rapid, la aceleași standarde înalte de calitate.

Poziționarea consistentă a companiei este consolidată atât prin parteneriate de durată, cât și prin intermediul proiectelor implementate, care sunt cartea de vizită a acesteia. Un al treilea punct forte îl reprezintă diferențierea față de competitori prin anticiparea și întâmpinarea nevoilor clienților, în special în cazurile în care acestea nu sunt formulate explicit în cerințele inițiale ale proiectelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite