Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon „True Colors Day“, când digitalul bate offset-ul

27 Iunie 2013



Cum să îţi creşti valoarea business-ului şi să-l dezvolţi descoperind şi valorificând noi oportunităţi în domeniul printului digital. Acesta a fost principalul obiectiv al recentului eveniment „True Colors Day“ organizat de către Canon România într-un format atipic, menit a depăşi barierele de comunicare dintre praticipanţi şi organizatori.



Focalizat pe identificarea provocărilor actuale ale industriei de printing, dar mai ale pe problemele cu care se confruntă partenerii locali, evenimentul „True Colors Day“ a reprezentat o demonstraţie live a modului în care Canon reuşeşte să-şi valorifice unul dintre principalele avantaje competitive – suportul şi expertiza internaţională cu care Canon vine în întâmpinarea nevoilor partenerilor locali şi clienţilor finali.
Ne-am dorit şi am reuşit ca «True Colors Day» să reprezinte un eveniment diferit faţă de manifestările de gen, în care să reuşim să venim cu lucruri noi, în întâmpinarea cerinţelor utilizatorilor finali, respectiv tipografiile, copy shop-urile, agenţiile de publicitate etc. Am denumit evenimentul «True Colors Day» tocmai pentru că ne-am adresat cu precădere celor care realizează lucrări tip offset, echipamentele Canon pe care le-am expus şi operat live putând oferi culori la un nivel calitativ similar celui oferit de offset“, ne-a declarat Victor Matei, Partner Channel Manager Canon Romania.



Atracţia principală a evenimentului a fost reprezentată de aplicaţiile practice pe care le folosesc utilizatorii echipamentelor profesionale Canon, iar vedeta incontestabilă a fost Canon imagePRESS Color 6010, într-o configuraţie complexă, pe care au fost rulate aplicaţii specifice mediului offset în cadrul mai multor workshop-uri care s-au desfăşurat pe durata întregii zile. „Am adus în spaţiul generos de la clubul The Ark mai multe echipamente Canon, pe care nu doar le-am expus, ci am oferit utilizatorilor finali posibilitatea de a le testa în condiţii cât mai apropiate de cerinţele lor reale. Astfel, alături de imagePRESS C6010 am mai adus echipamentul de producţie digitală alb-negru imagePRESS 1110, un echipament robust, utilizat de clienţi care imprimă cărţi şi un volum de peste un milion de pagini imprimate lunar, la o calitate superioară“, ne-a explicat specialistul Canon România. Tot din gama echipamentelor alb-negru, dar din seria echipamentelor light-production, a făcut parte şi Canon imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO, un echipament pentru medii de producţie cu un volum de imprimare ceva mai redus, dar care oferă condiţii comerciale avantajoase. Zona de „large format“ a fost reprezentată de Canon imagePROGRAF iPF8400, care a primit recent titlul de cea mai performantă imprimantă de format mare pentru fotografie şi artă grafică.
„«True Colors Day» a reprezentat o oportunitate pentru noi de a demonstra partenerilor Canon din România că deţinem la nivel european atât expertiza necesară cât şi o serie de programe dedicate, prin intermediul cărora putem interveni eficient în fluxurile de lucru ale partenerilor pentru a-i ajuta să îşi crească valoarea business-ului derulat pe plan local şi să şi-l dezvolte descoperind şi valorificând noi oportunităţi în domeniul printului digital“, a concluzionat Victor Matei, Canon România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite