Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

LASTING System devine distribuitor EATON

27 Iunie 2013Compania timișoreană LASTING System anunță semnarea parteneriatului cu EATON, unul dintre cei mai bine cotați producători mondiali de echipamente electrice de joasă tenisune.
În urma acestui acord, LASTING devine distribuitor cu valoare adăugată pentru portofoliul Power Quality (1Ph) al Eaton Electric SRL, care cuprinde o gamă completă de UPS-uri monofazate, dispozitive de protecție la supratensiuni, dispozitive pentru distribuția energiei electrice (ePDU), aplicaţii de monitorizare de la distanță, reglarea factorului de putere, rackuri și servicii.


„Semnarea parteneriatului de distribuţie face parte din strategia de dezvoltare pe piaţa locală, de promovare a produselor EATON printr-o reţea puternică de distribuitori. Îi dorim bun venit noului nostru partener şi ne exprimăm convingerea că această decizie va genera o creştere a cotei de piaţă a segmentului Power Quality, corespunzător aşteptărilor noastre, în beneficiul fiecăruia dintre noi”, a declarat Gabriel Tache, Country Sales Manager, EATON Electric SRL.


Eaton a mărit continuu divizia de Power Quality prin dezvoltarea de produse și servicii inovatoare, precum și prin achiziţiile strategice de companii precum Powerware, MGE Office Protection Systems, Best Power, Aphel și Wright Line.


„Acest parteneriat urmează strategia noastră de a ne consolida poziţia de distribuitor cu valoare adăugată pe piaţa din România. Am devenit partenerul unuia dintre primii trei jucători mondiali pe acest segment, lucru care ne onorează şi ne extinde potenţialul în oferirea de soluţii inovatoare şi eficiente clienţilor noştri. Avem convingerea ca va fi un câştig pentru toţi cei implicaţi: LASTING, EATON, dar mai ales canalul nostru de parteneri”, a declarat Petre Ilinca, Strategic Business Development, LASTING System.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite