Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

TotalSoft angajează 20 de programatori .NET

27 Iunie 2013



TotalSoft anunță lansarea unei campanii de recrutare a 20 de poziţii de programatori în .NET, cu experiență de minim 3 ani. Campania, care se va finaliza la sfârşitul lunii iulie, este un rezultat al diversificării ofertei companiei cu soluţii online și mobile, dar şi al strategiei de migrare a portofoliului existent de soluţii de business în cloud, pe platforma Windows Azure.


Pe parcursul anului 2013, TotalSoft are în plan să angajeze în total 40 de programatori în .NET, ca urmare a orientării soluţiilor de business spre cloud computing, dar și datorită câștigării unor proiecte pe piaţa locală şi internaţională. Astfel, în a doua jumătate a anului, TotalSoft asumă o investiţie de peste jumătate de milion de euro în formarea de resurse umane specializate în dezvoltarea de soluţii de business pe cele mai moderne tehnologii Microsoft.


„Interesul pieței pentru tehnologii noi a generat o cerere semnificativă de specialişti cu experienţă tehnică relevantă, dar mai ales pasionați de cele mai noi concepte. Prin formarea acestei echipe, vrem să creăm o competență unică în România în zona dezvoltării de soluţii mobile şi cloud computing, astfel încât în momentul în care nevoile pe care le sesizăm în prezent vor fi confirmate de cererea de soluţii în cloud, TotalSoft să deţină deja o experiență de neegalat”, a declarat Brândușa Fecioru, HR Manager, TotalSoft.


TotalSoft are în prezent o echipă de cca 400 de specialiști, principalele tehnologii utilizate în dezvoltarea de software fiind C#, SQL Server, JAVA,.NET, Microsoft Silverlight, Android, iOS și Windows Mobile 8.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite