Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

TRENDnet lansează noua generaţie de dispozitive wireless AC1200

02 Iulie 2013



TRENDnet, producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, lansează noul său media bridge wireless pe standard AC1200, model TEW-800MB.
Folosind cele patru porturi Gigabit din dotare, noul media bridge de la TRENDnet îţi permite să introduci în reţeaua wireless AC de acasă, dispozitive precum televizorul(dotat cu placa de retea), consola de joc sau media player-ul. Prezenţa standardului AC garantează o conexiune rapidă si stabilă, capabilă să gestioneze simultam mai multe stream-uri video HD.
Odată realizată conexiunea cu reţeau wireless AC (TRENDnet recomandă router-ul TEW-812DRU sau TEW-811DRU), accesul la internet se face legând dispozitivele la unul dintre cele patru porturi Gigabit aflate pe spatele modelului TEW-800MB.
Folosind tehnologia Beamforming, noul media bridge de la TRENDnet mareşte viteza de transfer prin direcționarea înapoi către router AC, a celui mai puternic semnal wireless.
“Instalarea şi configurarea modelului TEW-800MB se realizează în mai puţin de cinci minute,” a declarat Sonny Su, director al departamentului tehnolologic, TRENDnet. “ Noul media bridge wireless, oferă internet oricărui dispozitiv multimedia dotat cu o placă de reţea, accesând revoluţionara conexiune wireless bazată pe standardul AC.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite