Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Furnizori

Bursa de valori a Statelor Unite a ales HP 3PAR StoreServ Storage

02 Iulie 2013



HP a anunțat că Bursa de valori a Statelor Unite (NSX), prima bursă de valori complet automatizată din Statele Unite, a ales soluția HP 3PAR StoreServ Storage pentru a diminua costurile operaționale de stocare și a reduce timpul necesar interogării bazei de date și a realizării rapoartelor regulamentare.
Bursa din SUA se confruntă cu o creștere a costurilor de mentenanță și cu sarcini operaționale a căror îndeplinire consumă mult timp din cauza infrastructurii tradiționale. Bursa avea nevoie de o platformă de stocare eficientă, capabilă să simplifice administrarea și să diminueze costurile totate de proprietate, îmbunătățind totodată raportarea.
Implementarea soluției HP 3PAR StoreServ Storage, alături de noua infrastructură de servere HP ProLiant din cadrul Bursei americane, a avut ca rezultat îmbunătățirea procesării rapoartelor zilnice cu 50%, ceea ce a condus la creșterea productivității generale a personalului. Acum, interogarea bazei de date se realizează de cinci ori mai rapid, comparativ cu sistemul precedent. Ca rezultat, managerii obțin în timp real informații operaționale de profunzime asupra performanței pieței, putând asigura în același timp supravegherea tuturor activităților comerciale.
Pentru a putea reduce costurile și timpul necesar administrării sarcinilor operaționale, este nevoie de un sistem de stocare ușor de gestionat, care asigură o administrare performantă a volumelor de date și este cu un pas înaintea cerințelor în continuă creștere ale unei burse de valori”, a spus Bruce Kulback, manager informațional, Bursa de valori SUA. ”Implementarea soluțiilor HP Converged Storage a condus la diminuarea costurilor centrelor de date și au impulsionat performanța aplicațiilor, ceea ce ne-a permis să reducem timpul dedicat raportării, permițându-ne, în schimb, să ne concentrăm resursele pe îmbunătățirea serviciilor comerciale.”
HP 3PAR StoreServ Storage, o componentă cheie a portofoliului HP Converged Storage, a permis Bursei SUA:
•Să diminueze costurile totale de proprietate cu software-ul HP 3PAR Thin Provisioning, care permite accesarea resurselor fizice de stocare pentru o mai bună utilizare a capacității și cheltuieli de capital inițiale reduse, cu flexibilitatea de a adăuga cu ușurință capacitate în funcție de necesitățile ulterioare.
•Să mărească eficiența cu funcționalitățile soluției HP 3PAR Thin Built-In ASIC zero alături de software-ul 3PAR Adaptive Optimization, pentru a sesiza în mod automat capacitatea neutilizată și a rebalansa resursele din sistem în scopul optimizării stocării în timp real.
•Să minimizeze consumul de energie și costurile de infrastructură ale centrului de date, reducând cu 33% amprenta stocării.
•Să reducă riscul producerii unei întreruperi cu un design de mare disponibilitate, duplicarea datelor în locații destinate recuperării datelor și tehnologii consistente, care permit actualizarea continuă a sistemelor online și monitorizarea performanței sistemului.
•Să impulsioneze productivitatea cu volume de date active pe fiecare controller, care măresc performanța traficul de date la 8Gbps, ceea ce înseamnă dublul performanței oferite de sistemul de stocare precedent al Bursei.
”Complexitatea în creștere a reglementărilor de securitate din industrie pune presiune pe sistemele de stocare tradiționale care nu pot livra nivelul de performanță a aplicațiilor necesar raportării eficiente a datelor”, a spus Chris Riley , Vicepreședinte al diviziei de stocare a HP în Statele Unite.
”Soluția HP 3PAR StoreServ Storage a adus îmbunătățiri dramatice performanței sistemului, conducând la creșterea productivității Bursei și reducerea complexității administrării stocării, permițându-le managerilor să se concentreze mai mult pe inovație și mai puțin pe sarcinile administrative.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite