Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AMD își consolidează poziția de lider în domeniul soluțiilor grafice

02 Iulie 2013



AMD a anunțat lansarea noii game de APU-uri de elită, seria A pentru PC-uri desktop, denumită ”Richland”, ce aduce PC-urilor performanță îmbunătățită, grafică discretă și o infrastructură de upgrade extrem de permisivă. La COMPUTEX TAIPEI 2013, AMD a prezentat portofoliul impresionant de APU-uri 2013 prin lansarea noii Serii-A pentru sisteme Desktop, care echipează o gamă largă de sisteme OEM si dispun de aplicații de ultimă generație pentru performanțe de calcul fără precedent, împachetate în cea mai puternică gamă de APU-uri AMD creată vreodată.
”Noile APU-uri sunt ideale pentru integratorii de PC-uri și gameri mainstream, ce își doresc cel mai bun raport performanță-preț. AMD oferă o continuare excelentă la seria de modele APU pentru platformele mobile, lansată recent” spune Bernd Lienhard, vice-președinte și manager general, Client Products, AMD. ”Combinația dintre a treia generație de APU-uri ultra-performante și gama de APU-uri mobile, cu consum redus de energie, a rezultat în cea mai puternică linie de produse creată vreodată pentru clienții și partenerii noștri”
Încă de la lansarea din 2011, procesoarele APU au devenit produsele din categoria cu cea mai mare creștere pentru AMD, echipând produse de la Microsoft Xbox One și Sony PlayStation 4 până la noile generații de notebooks, tablete, desktop PC, servere low-power și dispozitive integrate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite