Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Logicom, partener unic de distributie pentru VSPEX

02 Iulie 2013



Logicom IT ofera in exclusivitate in Romania infrastructura convergenta VSPEX de la Cisco, EMC, Vmware si Bitdefender.
Logicom a adus impreuna Cisco, EMC, VMware si Bitdefender pentru a oferi un nou mod de a implementa soluţiile IT: infrastructura convergenta integrata de la cei patru vendori, comercializata sub numele de VSPEX.
Este binecunoscuta la nivel global colaboarea intre EMC, Cisco si WMware menita sa introduca arhitecturi comune de referinta pentru construirea infrastructurii de cloud. In Romania s-a alaturat si Bitdefender acestei aliante cu solutia Bitdefender Security for Virtualized Environments (SVE) VSPEX devenind astfel o infrastructura deplin securizata si adaptata nevoilor fiecarui tip de client.
Prin infrastructura convergenta VSPEX, partenerii nostri vor putea implementa solutii de centre de date utilizand cea mai buna tehnologie de virtualizare, avand la baza storage EMC si servere si networking Cisco, toate protejate de Bitdefender. Cu solutia VSPEX oferita de Logicom se reduce riscul de implementare, aceasta fiind validata de cei patru vendori si testata de noi.” declara Ciprian Pirv, Director General Logicom IT.
Infrastructura VSPEX se adreseaza atat companiilor medii si mari din Romania, cat si sectorului public si raspunde nevoilor in crestere din zona infrastructurii de cloud. Pentru prima data este disponibila clientilor din Romania o solutie pentru infrastructura de centru de date simpla, eficienta si securizata, de la producatori de top, cu o tehnologie best of breed, prevalidata si preintegrata,adaptata in special segmentului de companii medii printr-o oferta scalabila si foarte competitiva.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite