Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

HP îşi extinde portofoliul de tablete business

02 Iulie 2013



HP îşi extinde portofoliul de tablete business anunţând lansarea în România a tabletei convertibile de nouă generaţie, HP EliteBook Revolve — un computer portabil cu afişaj senzitiv care se roteşte pentru a le permite utilizatorilor să îşi partajeze munca şi se pliază pentru a deveni mobil, ca o tabletă.
Având abilitatea de a se transforma dintr-o mişcare pentru a oferi o soluţie convertibilă care se potriveşte oricărei nevoi, HP EliteBook Revolve este creat pentru clienţii de business care au nevoie de un computer portabil ultrasubţire şi de o tabletă cu afişaj senzitiv. Gestionat de cele mai recente procesoare Intel® Core™ de a treia generaţie şi optimizat pentru Windows® 8, HP EliteBook Revolve oferă performanţă incredibilă şi elementele vizuale ale unui computer portabil complet, alături de flexibilitatea de a se transforma într-o tabletă cu afişaj senzitiv high-definition (HD).
HP a lansat şi HP Multi-Tablet Charging Module care alimentează rapid şi uşor până la 10 PC-uri tabletă folosind o singură priză electrică. Potrivit pentru diferite medii, modulul protejează toate tabletele conectate cu un mecanism de blocare şi o încuietoare de securitate pe dispozitivul de răsucire.
Angajaţii îşi doresc dispozitive informatice care să lucreze flexibil aşa cum o fac ei, fiind capabile să se adapteze la orice situaţie,” a declarat Gerwald van der Gijp, Director commercial Products, Personal Computer Business Unit, HP EMEA.HP şi-a asumat angajamentul de a se asigura că portofoliul Elite de soluţii pentru tablete le oferă clienţilor caracteristicile de care au nevoie pentru o productivitate maximă, cu un design de care să se mândrească, toate acestea fără a sacrifica serviciile de clasă şi protecţia care vă ajută să utilizaţi fără griji tehnologia IT.”
HP EliteBook Revolve este creat pentru persoanele active, având afişaj senzitiv care se roteşte pentru a le permite utilizatorilor să partajeze lucrările, se răsuceşte şi se pliază, făcându-se ultramobil ca o tabletă. Revolve reprezintă a doua generaţie din gama HP de tablete convertibile, având toate atuurile pentru a obţine rezultate, inclusiv:
-Windows 7 Pro sau Windows 8 Pro pentru o experienţă PC completă, gestionat de cele mai recente procesoare Intel.
-Având un afişaj HD cu diagonală de 11,6 inch, cu o greutate de 3,04 lb/1,4 kg oferă libertatea mobilităţii fără a sacrifica performanţa.
-Reglare automată la orientarea ecranului, luminozitate în funcţie de poziţie, precum şi o tastatură de dimensiune completă, iluminată din fundal.
-Camera HD de 720p, sistem de microfon dual, DTS Studio Sound şi software-ul CyberLink YouCam inclus facilitează comunicarea şi accesul video web HD.
-Materiale premium, inclusiv geamul durabil, rezistent la zgâriere Corning Gorilla® Glass® 2 şi un şasiu integral din magneziu.
-Capabilităţi de andocare pentru conectarea rapidă a unui monitor extern, tastatură, mouse, porturi suplimentare sau a unei imprimante.
-3G WWAN, USB 3.0, DisplayPort şi NFC pentru productivitate simplă, sigură on-the-go, plus capabilităţi comune de andocare pentru conectivitate totală la birou.
-Componente la clasă de întreprindere şi opţiuni de unităţi de stocare de tip SSD de până la 256 GB cu tehnologie Intel Rapid Start, gata în numai 5 milisecunde.
Activi oriunde cu soluţii de implementare, gestionare şi securitate uşoare
HP Revolve este dotat cu toate instrumentele necesare pentru implementarea şi gestionarea în siguranţă a unei flote într-o întreprindere:
-Instrumente IT precum Active Directory, domain join, PXE boot support şi o gamă de soluţii HP Client Management, care permit implementarea sigură şi gestionarea eficientă a flotei.
-HP Client Security pentru protecţie la fiecare nivel, inclusiv HP BIOS Protection şi Microsoft Defender sau Microsoft Security Essentials; un cip de securitate încorporată TPM, certificat, pentru criptarea datelor şi patru ani de HP Absolute Data Protect pentru a ajuta şi mai mult la protejarea dispozitivului, datelor şi identităţii utilizatorului.
-HP Global Series şi HP Custom Integration Services pentru simplificarea implementării într-o întreprindere răspândită în întreaga lume având configurări globale consistente şi opţiuni de personalizare, cum ar fi încărcarea imaginii corporative.
-Imprimare directă pe orice imprimantă ePrint HP sau o imprimantă HP legată la reţea fără a fi nevoie de descărcarea driverelor. Software-ul HP ePrint le permite utilizatorilor şi să imprime de la distanţă la peste 24.000 de locaţii publice, cum ar fi hoteluri şi retaileri de servicii de business.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite