Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Charisma ERP, implementată de Deutsche Leasing în subsidiarele din Spania, Portugalia și Brazilia

02 Iulie 2013TotalSoft a anunțat implementarea sistemului Charisma ERP în trei noi subsidiare ale Deutsche Leasing, respectiv în Spania, Portugalia și Brazilia. După 6 ani de la începerea colaborării cu Deutsche Leasing și implementări în subsidiarele acesteia din 7 țări ale lumii, Charisma ERP devine oficial soluție standard de grup pentru Deutsche Leasing.
Colaborarea dintre cele două companii a început în anul 2008, în urma unui proces riguros de analiză şi selecţie prin care Deutsche a vizat alegerea furnizorului de soluţii software integrate pentru piaţa locală şi internaţională. Scalabilitatea, flexibilitatea şi uşurinţa în adaptare la specificul local, dar şi implementarea de succes a sistemului în subsidiara din România, au determinat grupul Deutsche Leasing să implementeze Charisma şi în Bulgaria (2009), Austria (2010), Polonia (2011), Spania (2012), Portugalia (2012) și Brazilia (2012).
Charisma are imensul avantaj de a fi dezvoltată în colaborare cu grupuri multinaționale de marcă, active pe piața globală de leasing. Aceste proiecte ne-au forţat să dezvoltăm o soluţie multi-ţară, multi-valută și multi-limbă, devenită soluţie standard de grup în mai multe multinaţionale. Acum strategia noastră vizează clasarea Charismei pe primul loc în elita mondială a soluţiilor de leasing. Parteneriatul cu grupul Deutsche Leasing reprezintă o fundație solidă pentru atingerea acestui obiectiv”, a declarat Liviu Dan Drăgan, Director General, TotalSoft.
Charisma este una dintre cele mai populare soluții de leasing la nivel european şi a fost clasată de KPMG în top 10 cele mai puternice soluţii software de leasing la nivel mondial. În prezent, solutia TotalSoft este implementată în 19 ţări, pe 4 continente, în companii precum Raiffeisen Leasing, Deutsche Leasing BMW Financial Services sau BNP Paribas, unele dintre acestea adoptând-o ca soluție standard de grup.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite