Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

GECAD NET anunţă 50% reducere la suitele Autodesk pentru startup-urile creative

02 Iulie 2013GECAD NET, principalul reseller Autodesk din România, lansează un program de încurajare a startup-urilor prin care oferă reducere de până la 50% la suitele Autodesk companiilor nou-înființate ce activează în domenii creative precum producția video și de film, animația și producția publicitară.
Prin intermediul acestui program, atât GECAD NET cât și Autodesk doresc să sprijine financiar start-up-urile inovatoare, oferindu-le posibilitatea de a-și reduce cu 5.000 până la 15.000 de euro necesarul de investiții în programe software necesare dezvoltării afacerilor proprii. Programul este dedicat tuturor companiilor mici ce au nevoie de soluții software pentru crearea de animație, modelare 3D și efecte speciale”, spune Cristina Anton, Autodesk Business Manager în cadrul GECAD NET.
Companiile trebuie să aplice până pe 30 iulie 2013 pe site-ul GECAD NET pentru a obține:
•50% reducere la suitele Autodesk Entertainment Creation Suite 2014 în sistem de subscripție
•40% reducere la produsele individuale din gama Autodesk Media&Entertainment: 3DS MAX 2014, Maya2014, Softimage 2014, Mental Ray 2014 în subscripție
Promotia este disponibilă în următoarele condiții:
•achiziția trebuie sa conțină un pachet de maxim 3 licențe
•compania trebuie să fi împlinit 6-12 luni de la înființare
Totodată dorim să venim în ajutorul companiilor mici care nu se pot înscrie în acest program. Din acest motiv, consultanții GECAD NET sunt disponibili pentru a găsi soluții potrivite pentru toate start-up-urile mai vechi de un an care vor să își pună în valoare creativitatea în cele mai bune condiții cu ajutorul soluțiilor din gama Media & Entertaining de la Autodesk”, continuă Cristina Anton.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite