Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

HP îşi extinde portofoliul Converged Storage

02 Iulie 2013



HP şi-a extins portofoliul Converged Storage cu un sistem 3PAR StoreServ de tip all-flash optimizat pentru dispozitive solid-state, care livrează performanţă şi latenţă scăzută, fără a compromite flexibilitatea organizaţiei sau a spori complexitatea centrului de date. De asemenea, HP îşi menţine poziţia de lider pe care o deţine de 6 ani pe piaţa soluţiilor de stocare definite prin software cu noua soluţie HP StoreOnce Virtual Storage Appliance (VSA), care reduce cu până la 65% costurile proceselor de backup realizate pe spaţii de stocare restrânse.(1)
Organizaţiilor le este imposibil să gestioneze eficient costurile neprevăzute ale încărcărilor de lucru atunci când administrează structuri de stocare disparate”, a spus David Scott, Vicepreşedinte senior în cadrul Diviziei de Stocare a HP. ”Cu inovaţiile 3PAR StoreServ şi StoreOnce, clienţii obţin cele mai bune soluţii din industrie, construite pentru rezultate, cu care pot soluţiona noi cerinţe critice, beneficiind de simplitatea pe care o conferă o abordare care poate administra şi servi unei varietăţi de nevoi, fără a crea noi structuri de stocare.”

Noua soluţie maximizează agilitatea organizaţiei cu o matrice de tip all-flash, optimizată pentru dispozitive solid-state
Sistemul HP 3PAR StoreServ 7450 Storage livrează peste 550,000 de operaţiuni input/output pe secundă, cu un timp de răspuns mai mic de 0,7 milisecunde.(2) Algoritmii caching specifici memoriei de tip flash ajustează dinamic granularitatea citire/scriere pentru a reduce latenţa şi a accelera tranzacţiile. În plus, software-ul HP 3PAR Priority Optimization asigură performanţa încărcărilor de lucru specifice, îmbunătăţind productivitatea generală.
Pentru un randament rapid al investiţiilor, sistemul HP 3PAR StoreServ 7450 Storage include componente care ajută echipamentele hardware să accelereze compactarea datelor, ceea ce reduce necesarul de capacitate cu până la 50%, fără a afecta performanţa.(3) Repartizarea datelor pe niveluri în cadrul sistemului, funcţionalitate care asigură scrierea datelor pe toate resursele, măreşte traficul, echilibrează încărcăturile sistemului şi prelungeşte viaţa mediilor de stocare, eliminând punctele de activitate intensă. Spre deosebire de ofertele companiilor de tip startup, sistemul HP 3PAR StoreServ 7450 asigură continuitatea afacerilor cu tehnologiile consistente incorporate care oferă accesul constant la aplicaţii în cazul producerii unor avarii ale echipamentelor hardware sau a unui dezastru.
HP este singurul vendor care oferă o arhitectură incorporată într-un singur produs care acoperă platforme de cost mediu, platforme cu performanţe optimizate pentru dispozitive de tip all-flash şi platforme organizaţionale cu scală de multipetabiţi.(4) Competitorii cu portofolii tradiţionale nu pot face trecerea de la soluţiile de stocare tradiţionale la sisteme optimizate pentru memoria de tip flash fără a reconstrui de la zero sistemul sau a introduce structuri de stocare separate.(1) Simplificarea oferită de sistemul HP 3PAR StoreServ asigură protecţia investiţiilor, reduce costurile şi accelerează implementarea, toate acesta fiind posibile datorită arhitecturii moderne a sistemului. Folosirea aceloraşi arhitecturi de bază permite tuturor sistemelor partajarea serviciilor de date comune, cum este software-ul de stocare federativ HP 3PAR Peer Motion, şi mutarea datelor curente fără a produce întreruperi în alte sisteme sau locaţii.

O nouă infrastructură software şi de tip SAN pentru întreaga familie HP 3PAR StoreServ
Noile funcţionalităţi adăugate soluţiei HP 3PAR StoreServ consolidează securitatea organizaţională cu encriptarea avansată a datelor care îi ajută pe clienţii din domeniul asistenţei medicale, cel financiar şi din instituţiile guvernamentale să îndeplinească cerinţele de conformitate.
Spre deosebire de ofertele competitorilor, care necesită o cheltuială separată pentru o aplicaţie dedicată, componenta HP 3PAR Peer Persistence este o structură activă care preia activitatea centrului de date în cazul producerii unei avarii pentru a elimina întreruperea funcţionării sistemului.(1)
De asemenea, HP a anunţat o nouă infrastructură HP StoreFabric de tip SAN cu o capacitate de 16Gb, care elimină riscul producerii de blocajele pe lăţimea de bandă pentru a maximiza performanţa sistemelor bazate pe memorie de tip flash.

A doua generaţie de soluţii de stocare definite prin software, pentru o protecţie mai eficientă a datelor
HP StoreOnce VSA se implementează ca o maşină virtuală pe serverele existente bazate pe standardele din industrie, eliminând astfel necesitatea achiziţionării de echipamente hardware dedicate. Soluţia permite oferirea de procese de backup ca serviciu de către furnizorii de servicii de hosting şi reduc costurile pentru protejarea datelor organizaţionale în locaţii îndepărtate. În plus, HP StoreOnce VSA reduce necesarul de echipamente hardware cu 50% şi diminuează costurile energetice cu până la 70%.
HP livrează deja cel mai cuprinzător portofoliu de servere, soluții de stocare și de rețelistică definite prin software, acestea fiind componentele cheie ale unui centru de date definit prin software.(1) Noua soluţie HP StoreOnce VSA se alătură serverelor, soluţiilor de reţelistică şi stocare definite prin software, ca parte a portofoliului HP Converged Infrastructure.
Spre deosebire de complexitatea fragmentată a soluţiilor oferite de competitori, HP StoreOnce îndeplineşte necesităţile proceselor de backup pe disk ale organizaţiior, cu o singură arhitectură de stocare.(1) Aceasta poate fi implementată atât pe servere pentru aplicaţii şi backup, cât şi pe echipamente fizice şi soluţii virtuale de stocare. Acest lucru le permite clienţilor să transfere datele deduplicate între orice sisteme HP StoreOnce fără a fi nevoiţi să adauge lăţime de bandă şi administrarea suplimentară a sistemelor disparate.
Noul sistem livrează cel mai mare grad de scalabilitate din industrie pentru această clasă de soluţii, sprijinind astfel mediile cu dezvoltare rapidă
Componenta HP StoreEver MSL6480 Tape Library este dotată cu funcţionalităţi de talia marilor organizaţii pentru o protecţie pe termen lung a datelor, la un preţ de talie mijlocie. Pornind de la dimensiuni mici, această se extinde pentru a asigura cu uşurinţă performanţă, scalare şi densitate de top, capacitatea sa ajungând până la 60,4 TB/oră şi 3,5 PB, integrate într-o singură librărie.
Mai mult decât atât, portofoliul HP Converged Storage are integrat noul software HP Data Protector 8, pentru backup şi recuperare în cazul producerii unui dezastru. Acum, clienţii îşi pot proteja mediile organizaţionale cu până la 1 trilion de nume unice pentru fişiere, ceea ce înseamnă de peste 100 de ori faţă de ofertele de backup ale competitorilor.(1)

Note:
(1)Pe baza analizelor comparative interne efectuate de HP folosind datele privitoare la ofertele competitorilor, disponibile la nivel public în luna iunie 2013.
(2)Pe baza testelor interne realizate de HP folosind măsurătorile subsistemelor de domenii de tip I/O şi instrumente de caracterizare.
(3)Informaţiile prezentate mai sus subliniază anumite aspecte ale programului HP Get Thin Guarantee şi nu conţin în întregime termenii, condiţiile, limitări, definiţiile şi alte provizionări (“Terms”) ale programului.
(4)Conform documentului ESG, “HP’s New All-Flash 3PAR Is‘All-Integrated’ Under Existing Management Umbrella”, publicat în iunie 2013.
(5)Pe baza comparaţiilor realizate de HP folosind datele soluţiilor HP StoreOnce VSA şi EMC DD 160 înscrise în documentele de tip “data sheet” aferente şi disponibile la nivel public în mai 2013.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite