Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

CA Technologies îşi îmbunătăţeşte portofoliul de soluţii IAM

02 Iulie 2013



CA Technologies, prin partenerul sau strategic, SolvIT Networks, anunta o serie de imbunatatiri aduse portofoliului sau de Management al Identitatii si Accesului (IAM). Solutiile flexibile perfectioneaza securitatea si eficienta operationala, in acelasi timp protejand utilizarea mobilitatatii si a cloud-ului in companie.
Verisunile noi ale CA AuthMinder si CA RiskMinder adauga capabilitati de crestere a sigurantei identitatii si evaluarii riscului pentru utilizare mobila, in acelasi timp reducand riscul de frauda tranzactionala. CA DataMinder extinde capabilitatile de protectie a datelor si control pentru diverse scenarii de utilizare mobila si in cloud. CA ControlMinder ofera scalabilitate imbunatatita si integrare extinsa cu CA Session Recording pentru un management perfectionat al regulilor de securitate si al utilizatorilor.
Domeniul acesta este in continua schimbare, organizatiile se bazeaza din ce in ce mai mult pe dispozitive mobile si pe tehnologii cloud pentru a-si desfasura activitatea.”, a declarat Mike Denning, vice presedinte senior si manager general, Security business la CA Technologies.Am lansat numeroase update-uri ale portofoliului nostru IAM pentru a oferi companiilor controlul, protectia si flexibilitatea de care au nevoie pentru a-si putea dezvolta afacerea intr-un mediu sigur si cu impact minim asupra utilizatorului final.”
CA Advanced Authentication ofera metode de autentificare sigure, pentru a ajuta companiile sa-si protejeze identitatea si sa evite incalcarile de securitate si fraudele.
Noile versiuni lansate vizeaza si perfectionari ale protectiei datelor aferente mobilitatii si cloud-ului.
CA DataMinder oferă:
• Suport in securitatea datelor pentru servicii mobile si cloud
• Protectia datelor mobile
• Agent nou de retea care permite analizarea traficului web, asigurand protectie impotriva scurgerii de informatii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite