Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Furnizori

Kingston lanseaza SSDNow KC300

03 Iulie 2013



Kingston Digital Europe Ltd, afiliată la compania Kingston Technology Company Inc, lansează SSDNow KC300, cel mai nou dispozitiv din familia SSDNow. KC300 se adresează companiilor, cât și utilizatorilor cu nevoi sporite de mobilitate și pasionaților de tehnologie cărora le asigură maximă productivitate printr-o eficientizare a consumului de energie al PC-ului. Noul model oferă un control optim al energiei datorită procesorului SF-2281 din cea de-a doua generație de procesoare LSI SandForce, care le permite utilizatorilor să facă mai multe operațiuni cu o singură încărcare.


KC300 este noua generație de SSD pentru business, care înlocuiește modelele Kingston V+200 și KC100. SSD-ul oferă opțiunea SMART de nivel enterprise, ceea ce asigură departamentelor IT posibilitatea de monitorizare a fluxului de date, vitezele de scriere a SSD-ului și numărul total de biți scriși.


KC300 vine echipat cu tehnologia Data Integrity Protection cu DuraWrite pentru a extinde durata de viață a SSD-ului, prin reducerea efectivă și eficientă a numărului de scrieri Flash, cu ajutorul unui motor inteligent de compresie, fără a pune în pericol integritatea datelor. RAISE reduce numărul de erori incorigibile din hard disk-ul SSD, cu mult peste codul standard de corectare.


„Noul SSDNow KC300 de la Kingston este proiectat să ajute utilizatorii business, utilizatorii mobili și pasionații de tehnologie să extindă durata de viață a PC-urilor și notebook-urilor. KC300 oferă o eficiență energetică mai bună decât hard disk drive-ul tradițional, permițând utilizatorilor să lucreze mai mult fără să fie nevoie de o nouă reîncărcare a bateriei”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România şi Bulgaria.
KC300 este disponbil individual, sau în varinta de kit de upgrade, conținând software și alte accesorii pentru desktop sau notebook.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite